2777
2789
عنوان

ریزش مو

58 بازدید | 11 پست

چی استفاده کنم خوب شه ازمایش دادم مشکلی نداشتم ولی خوب ریزش شدید دارم قرص چی بخورم(بیوتین خوردم فایده نداره ) ماسک یا روغن چی خوبه بزن شامپو چی خوبه 

منم موهام خیلی میریزه تازگی 

رزماری شنیدم ولی خودم استفاده نکردم 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتراش

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

ببین من هر راهی که به نظرت میرسه امتحان کردم یعنی تنها کاری که نکردم مزوتراپیه چیه یه مدت هرروز یه ...

اتفاقا من اصلا شیر نمیخوردم یه مدته شیر پاستوریزه میخورم ریزش بیشتر شده 

اتفاقا من اصلا شیر نمیخوردم یه مدته شیر پاستوریزه میخورم ریزش بیشتر شده

شیر پاستوریزه چیه دیگه فقط درد مرض آدم بیشتر میکنه  فقط محلی 

خودتم داری میگی بدتر شده پس اون فقط مواد شیمیایه شیر نیست