2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه همه نیستنهمیشه تعدادی افراد در هر دوره ای بوده و هست و خواخد بود..برمیگرده اکثرا ب هورمون ها و تغ ...

عزیزم الان با دوره های قبل فرق میکنه حتی آمار جدایی ها علت اولش خیانت ثبت شده 

بعدی از قبلیم بدتره

اغلب همینطوره

ولی مشکل از همون گوشیهاس و اینکه قبح خیلی روابط ریخته زمانی ترس از آبروریزی بود الان دیگه نه کسی ترس نداره راحت چت میکنن قرار دیدار میذارن و حتا به جاهای باریک کشیده میشه بدون ذره ای عذاب وجدان

عزیزم الان با دوره های قبل فرق میکنه حتی آمار جدایی ها علت اولش خیانت ثبت شده

من مال قدیم نیستم ، حال رو گفتم

چون عامی خیلی خیانت ها هم طرف مقابله

یا میگه سرد مزاجم شوهرمو همراهی نمیکنم

یا آقا میگه این زن ب خودش نمیرسه و شلخته ست و منم دلم زیبایی میخواد

و این فرد فقط میگه خیانت دیدم

نمیگه چی کردم ک خیانت دیدم

خیانت همچین هم همه گیر نیست

امان از اعتیاد 🤦🏻‍♀️😔😕

چیزی ک زیاد ازش مینالن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
من مال قدیم نیستم ، حال رو گفتمچون عامی خیلی خیانت ها هم طرف مقابلهیا میگه سرد مزاجم شوهرمو همراهی ن ...

نه من شغلم د این رابطه اس نسبت به سال های پیش خیییلی زیاد شده تا قبل از ۱۴۰۰ خیییلی کمتر بود ما متوجه میشیم این مسائل رو و حتی اعتیاد هم عادی شده گل کشیدن و....

اغلب همینطورهولی مشکل از همون گوشیهاس و اینکه قبح خیلی روابط ریخته زمانی ترس از آبروریزی بود الان دی ...

من شوهرم تا دیروقت سرکاره . تنهایی جایی که میام نی نی سایته نه   اینستا میرم نه جایی شرایط امکان خیانتم دارم ولی متنفرم ...یه  موقعی ام بود عاشق یه حس زود گذر شدم اومدم تو نی نی سایت اونقدر بهم توپیدن فهمیدم اشتباه دارم میکنم برگشتم 

من مال قدیم نیستم ، حال رو گفتمچون عامی خیلی خیانت ها هم طرف مقابلهیا میگه سرد مزاجم شوهرمو همراهی ن ...

من شوهرم سرد مزاجه شده ماهی دوبارم نزدیکم نمیاد اصلا انگار شوهر ندارم از همه مردام بیزارم 

نه من شغلم د این رابطه اس نسبت به سال های پیش خیییلی زیاد شده تا قبل از ۱۴۰۰ خیییلی کمتر بود ما متوج ...

میگم ک امان از اعتیاد

طوری میفتن توش ک نگم

گوی سبقت رو ربوده🤦🏻‍♀️

من شوهرم سرد مزاجه شده ماهی دوبارم نزدیکم نمیاد اصلا انگار شوهر ندارم از همه مردام بیزارم

دنبال درمان باش

عرق خارخاسک معجزه میکنه دیدم من

ولی طب نوین هم برو درمان داره

من شوهرم تا دیروقت سرکاره . تنهایی جایی که میام نی نی سایته نه اینستا میرم نه جایی شرایط امکان خیا ...

اگه زندگی آدم خوب باشه همسر آدم درست و بااخلاق و اهل خانواده و بادرک و فهم باشه که دیگه جایی برای خیانت نمی مونه