مریم_گلی_۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 4004 عنوان حس بویایی 60 بازدید | 6 پست چهارروزه سرماخوردم حس چشایی بویاییم رو از دست دادم،شما تجربه ای دارین؟ خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی 1403/08/20 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jjdjdj عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 73 سلام خواهش میکنم جون عزیزت اگه این پیامو میبینی یه ریپلای بزن راجمع به سوراخ دهلیزی ازت سوال دارم
مریم_گلی_۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 4004 سلام خواهش میکنم جون عزیزت اگه این پیامو میبینی یه ریپلای بزن راجمع به سوراخ دهلیزی ازت سوال دارم سلام عزیزم،خوبین شما،من سوراخ بین دهلیز یا همون asd داشتم،قلبم یکم بزرگ شده،دریچه هام هم یکمی نارسایی دارن،جانم بفرمایین؟ خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
jjdjdj عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 73 سلام عزیزم،خوبین شما،من سوراخ بین دهلیز یا همون asd داشتم،قلبم یکم بزرگ شده،دریچه هام هم یکمی نارسای ... علائمت چیه؟چرا نبستیش؟قطرش چقدره؟نفس تنگی داری؟دکترت چی گفته؟
مریم_گلی_۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 4004 علائمت چیه؟چرا نبستیش؟قطرش چقدره؟نفس تنگی داری؟دکترت چی گفته؟ عمل کردن بستنش برام،خوبم الان،شما الان مشکلتون چیه؟من چطوری میتونم کمکتون کنم؟ خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
jjdjdj عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 73 عمل کردن بستنش برام،خوبم الان،شما الان مشکلتون چیه؟من چطوری میتونم کمکتون کنم؟ قطرش چه اندازه بود؟؟علائمت چی بود؟با اکو مری تشخیص دادن یا قبل اکو مری میدونستن داری
مریم_گلی_۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 4004 قطرش چه اندازه بود؟؟علائمت چی بود؟با اکو مری تشخیص دادن یا قبل اکو مری میدونستن داری ۲.۵ سانت بود،با اکو معمولی مشخص شد،علائم خاصی نداشتم خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی