2777
2789
عنوان

بابا ازدواج نکنین بچه دار نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 30 پست

حق گفتی👏🏻👏🏻

اینایی که تیکه میندازن یا مخالفن

خودشون جزو همین دسته ان

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هرکی با پدر مادرش دعواش شد سریع تاپیک بچه نیارید میزنه

ببین‌ عزیزم با خانوادم مشکلی ندارم

خودمم‌ مجردم بچه هم نیستم‌ 

اینا مشکلات جامعه و آدما هستن

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق گفتی👏🏻👏🏻اینایی که تیکه میندازن یا مخالفنخودشون جزو همین دسته ان

با تیکه شون کاری ندارم چون میدونم حرفم‌ حق هست 

ظلم میشه به بچه ها

می‌دونی همه آدما منطق دارن عقل دارن نه که بگم حرفت اشتباهه ولی ۹۹ درصد ازدواج های بد یا بچه دار شدن ...

یعنی نخواستن بچه دار بشن؟

من خودمم‌ مجردم ولی‌ میدونم چطور جلوگیری میکنن اینا و...

ببین‌ عزیزم با خانوادم مشکلی ندارمخودمم‌ مجردم بچه هم نیستم‌ اینا مشکلات جامعه و آدما هستن

قبول دارم حرفتونو مثلا وقتی پول خورد خوراک نداری ولی بچه میاری و....

ولی هممون نقص داریم دلیل نمیشه چون طرف کمی عصبیه یا تو زندگیش شکست خورده ازدواج نکنه پس جبران رو برا چی گذاشتن باید خودشو اصلاح کنه نه اینکه فکر کنه با ازدواج وبچه دار شدن مشکلش حل میشه

خیلی خوشحالم ‌که حال مارو درک نمیکنی و صرفا فقط یه عصبانیت بعد دعوا میدونی چون درک نکردی ...امیدوارم ...

من هیچ دعوام‌ نشده 

ولی‌ آره چه خوبه که درک نمیکنه براش خوشحالم 

هیچ کس کامل نیس

به نظرم اگر فرد درتلاش خودسازی خودش هس ودرخودش میبینه میتونه ازدواج کنه وبا سنجیدن شرایط بچه دارم بشه 

باید مشاوره بره برای زندگی زناشویی یا تربیت فرزندش 

نه اینکه از مشکلاتش فرار کنه بگه کلا بچه نه ،ازدواج نه

خودمم مجردم ۲۱ سال

قبول دارم حرفتونو مثلا وقتی پول خورد خوراک نداری ولی بچه میاری و....ولی هممون نقص داریم دلیل نمیشه چ ...

تا حدودی موافقم با نظرت 

ولی‌ طرف میبینی وضع مالیش بده 4 تا بچه داره( در حد اینکه خونه‌ نداره شوهرش کار نمیکنه )

یا سلامت روان نداره بازم چند تا بچه داره 

یا لیاقت پدر مادر شدن نداره بازم چند تا بچه داره 

درواقع ازدواج کردی میتونی طلاق بگیری ولی‌ بچه رو نمیشه کاری کرد 

با خانوادم هم بحثم نشده چون اینطور فکر میکنن. 

من اینا رو اطرافم‌ دیدم از خیلی نزدیک 

هیچ کس کامل نیسبه نظرم اگر فرد درتلاش خودسازی خودش هس ودرخودش میبینه میتونه ازدواج کنه وبا سنجیدن شر ...

دقیقااااا

قبل ازدواج حتما باید مشاوره رفت.

قبل‌ بچه دار شدن هم روانشناس رفت که عقلانی سالمی 

منم مجردم 

یعنی نخواستن بچه دار بشن؟من خودمم‌ مجردم ولی‌ میدونم چطور جلوگیری میکنن اینا و...

نه ببین مثلا بعضی خانم ها تو فقر به دنیا اومدن به اجبار با یه مرد معمولی ازدواج کردن و اصلا تصوری از زندگی بهتر نداشتن در واقع نمیدونن اون زندگی، زندگی نیست و شوهره برا همین گرفتش اصلا و اگر تو اون زندگی بچه نیاره هم طلاقش میده یا سرش زن میاره اینم نمیتونه برگرده خونه پدرش پس مجبوره بچه بیاره

یا مثلا یکی که شوهرش سرده و خانم دوسش داره بهش میگن بچه بیار درست میشه این خانم هم از سر اجبار بچه میاره

خیلی دلایل داره خلاصه تا تو شرایط نباشیم نمیشه درکشون کنیم

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
تا حدودی موافقم با نظرت ولی‌ طرف میبینی وضع مالیش بده 4 تا بچه داره( در حد اینکه خونه‌ نداره شوهرش ک ...

اره منم گفتم دیگه بعضیا بیعقل وبیمنطقن دیدم طرف شغل وخونه نداره زنشم کلی بیماری گرفته ولی ۴تا بچه اورده یکی نیس بگه بابا خدا عقل داده طبق شرایط گفته بچه بیار ۲یا نهایتا براشم که شرایط نداری۳تا

اینکه یه عده ازدواج میکنن وبعدش طلاق میگیرن مشکل از خودشونه وانتخاب غلطشون یا .....

دیدم طرف ۳تا بپه داشت بعد ۱۹ شال زندگی به خاطر یه خیانت زندگیش رو خراب کرد وطلاق گرف

ادما عوض میشن اگر طرف واقعا خوبه هم از نظر روانی و.... میتونه بچه دار بشه ولی اگر بعضی خصوصیلتی مثل کمی عصبی بودن یا یه سری خصوصیات غلط رو داره دلیل نمیشه بچه دار نشه وتوجیه مناسبی برای عدم پزیرش مسئولیت نیس چون این عادت های غلط تو هر ادمی هس فقط باید اصلاح بشه

نه ببین مثلا بعضی خانم ها تو فقر به دنیا اومدن به اجبار با یه مرد معمولی ازدواج کردن و اصلا تصوری از ...

آره درسته‌ 

منم اطرافم‌ اینطور هم دیدم‌ ولی‌ طرف میدونه شوهرش کار نداره خونه‌ نداره معتاده باز بچه دار میشه این‌ اصلا با عقل جور درنمیاد بنظر من 

و مشکل سردی شوهر بچه نیست 

مورد اول‌ تا حدودی موافقم ولی باز میتونه خودش درس بخونه یا هنری ياد بگیره جدا شه. 

نیاز نیست‌ یه بچه رو بدبخت کنن

دقیقاااااقبل ازدواج حتما باید مشاوره رفت.قبل‌ بچه دار شدن هم روانشناس رفت که عقلانی سالمی منم مجردم

طرف چشم بشته عاشق میشه وبعدش ازدواج مسکنه درحالی هیچ سنختی باهم ندارن 

این وسط بچه دارم میشن ودرنهایت طلاق

خب اینا باید قبلش مشاوره ازدواج میرفتن 

دز زمینه تربیت فرزند هم پیش مشاور وروانشناس خوب میرفتن 

ولی یه اشتباه باعث بدبخت شدن یه بچه ومحروم شدنش از نعمت خانواده شد

اره منم گفتم دیگه بعضیا بیعقل وبیمنطقن دیدم طرف شغل وخونه نداره زنشم کلی بیماری گرفته ولی ۴تا بچه او ...

موافقم میتونن مشکلشون رو حل کنن. 

حالا وضع مالی اخلاقی روانی و هر چیز دیگه 

اگه حل شد بچه دار بشن نشد هم نشن 

چون میدونی این‌ پدر و مادر هستن که‌ بچه رو به دنیا میارن‌ اونا تصمیم میگیرن پس واقعا مسئولیت دارن 

ولی‌ بعضی ها واقعا روانین شکاک بد دل مازوخیسم و..‌