2777
2789
عنوان

همونی بودم که تو خونه زندانی بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 60 پست
اعسار چیه ؟وکیل هم گرفتی واس این مرحله

وکیل گرفتم هنوز که یک ماه و نیم هم مشاوره ها طول میکشه تا الان یک جلسه مشاوره رفتم که اصلا نیومده یک عدم تمکین رفته شکایت کرده بعدم ادعا ناموسی گذاشته رو پرونده که دوماه پیش این خانم بچه سقط کرده بچه از من نیست منی که حتی خونه خانوادم نرفتم دوربین داره خونه درم میبنده گرد افشانی که نکردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وکیل گرفتم هنوز که یک ماه و نیم هم مشاوره ها طول میکشه تا الان یک جلسه مشاوره رفتم که اصلا نیومده یک ...

اوه اوه   اعاده حیثیت  کن 

چه جونوریه   قطعا  مشکل روان داره  

مطمئنی  چیزی  نمیکشه  پولداره ؟ یا رفیق گردن کلفت داره و با اونا بر  خورده

.
به شما هم گیر میده یا فقط واسه مامانتون این طوریه؟شوهر عمه منم فک کنم تو خونه و گوشی ش شنود گذاشته ...

به مادرم، تهمت ز.نا میزنه

به من یجور دیگه

کلا زندانی هستیم، برای لقمه به لقمه غذا، تک تک کارای کرده و نکرده مواخذه میشیم، تهمت دروغ بهمون میزنه...

درحالیه که خودش به شدت ادم بی عرضه ایه

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }
اوه اوه اعاده حیثیت کن چه جونوریه قطعا مشکل روان داره مطمئنی چیزی نمیکشه پولداره ؟ یا رفیق ...

نه بابا خودم به اینجا رسوندمش خانوادم ماشین براش خریدن خونه خریدن مغازه خریدن براش هی صبر کردم صبر کردم آخر هار شد حالا میبینم همه رو به نام خانوادش کرده هیچی نداره بگیرم ولی شکایت کردم معامله ها سوری بوده

به مادرم، تهمت ز.نا میزنهبه من یجور دیگهکلا زندانی هستیم، برای لقمه به لقمه غذا، تک تک کارای کرده و ...

دقیقا به منم هرروز تهمت میزد من حتی دیوار نداشتم پرینت پیام و تماس میگرفتم ثانیه شمار تلفن چک می‌کرد آخرم شک داشت بهم

من شوهر خالم همینجوری بود

خالم رو تو خونه زندانی کرده بود همش هم کتکش میزد

به زور و سختی طلاق گرفت

ولی الان راحت شده

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

دقیقا به منم هرروز تهمت میزد من حتی دیوار نداشتم پرینت پیام و تماس میگرفتم ثانیه شمار تلفن چک می‌کرد ...

هیچوقت راضی نمیشن 

حالا بست بشینین جلوش باز یه تهمتی میزنه

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }
من شوهر خالم همینجوری بودخالم رو تو خونه زندانی کرده بود همش هم کتکش میزدبه زور و سختی طلاق گرفتولی ...

منم ۱۶ روزه اومدم از تهمت و اینا راحت شدم از دعوا ولی دلم واسه بچم واسه عمر برباد رفته واسه تلاش هایی که کردم و ندید میسوزه

منم ۱۶ روزه اومدم از تهمت و اینا راحت شدم از دعوا ولی دلم واسه بچم واسه عمر برباد رفته واسه تلاش های ...

اون بچه،بچه ی خودشم هست،بخاطر بچش زندگی توروزهرنمیکردوبه مادربچش تهمت نمیزد.کاری از دست تو ساخته نیست وباید از اون زندگی خودتو نجات بدی..اونجا بمونی میشی یه مادر مریض وروانی وافسرده.که برابچه هم به هیچ دردی نمیخوری..

بهترین کارو کردی موفق باشی