2777
2789
عنوان

همونی بودم که تو خونه زندانی بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بچه تا حموم نمی‌تونستم برم الان هرجا نشسته گفته من همیشه بیرونش میکردم نمیرفته الان یکی و پیدا ...

۲۴ ساله پدر من همینه

مادرم من برادرم هممونو عذاب میده 

زشت ترین تهمتا رو میزنه، کارایی میکنه که شرمم میاد بگم حتی

دلم میخواد برم از خونمون، میترسم مادرمو بکشه

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }
ینی پدرتون اصلا رو به بهبود تغییر نکردن؟

با بالا رفتن سنش فوق العاده بدتر شده

خیلی با ترس زندگی کردن وحشتناکه 

هرروز خدا مثل بید میترسیم، هرچی میشه قبل خدا از مدرم میترسیم

برای ازدواجم یه صلوات میفرستی؟🫂*آدم هایی هستند که ساده ترین کلمات ِ تو را نمی فهمند!⛓‍💥👩🏻‍🦯آدم هایی هست که زحمت  گوش هاشان افتاده به دوشِ زبانشان! برایِ قلبشان نور طلب کن.و با آنهاهرگز بحث نکن!🤎{ #معصومه_صابر }
منم چند بار چاقو زده بهم به پام دستم یک بار خودکشی کردم ندید که ندید

تاوان بیماری اونا رو میدیم 

خودمون بیمار میشیم افسرده میشیم به خودکشی فکر می‌کنیم و در نهایت خودمون گناهکاریم

شاید حاضر بشه بچه را درقبال مهریه بهت زده شایدم نه!

بچه رو نمیخوام چون شرایط نگه داری ندارم از بهمن میخوام برم خوابگاه درسمو ادامه بدم  بعدم یک ساله بچه ام صب میبره خونه مادرش شب میاره فقط واسه خواب دیگه به دوریش عادت کردم فش که نیست این بچه بلد نباشه چون نذاشتن من تربیتش کنم بچه مثل همونا شده الان اصلا به من وابسته نیست میدونم خوشه و بازی میکنه یادش نمیفته مادرش هست اصلا 

بمیرم برای دلتهی خدا مشکل این بندتو حلش کن ب بزرگیت😭

دلم داره میترکه مادر و پدرم جوش میزنن حتی نمیتونم گریه کنم که اونا ناراحت نشن از صب دست چپم لمس شده  قفسه سینه و پشتش درد میکنه میترسم بگم چیزشون بشه