2777
2789

دوستای عزیزم میشه راهنماییم کنین، ❤

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

برای تو که:غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص!

به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم!!!یه لحظه استُپ...انجام ندی همین جا دقیقا همین لحظه!تو همین لحظه آخری

اگه این چرت و پرت ها رو بزاری کنار فقط سرت رو بگیری بالابگی خدایامن به تو توکل کردم هر چی میخوای رقم بزن من هیچی نمیگم سرم پایینه میگه وظیفه منه خداست که دست بنده هام رو تو این لحظه بگیرمو در همین لحظه۹۹ درصد از معجزه ها اتفاق می افته...بزار یه رازی رو امشب بهت بگم حالا میگی اینی که میگی چی هست...

چقدر ساده بود...من بهت نمیگم 99 درصد

میگم صد در صد کارت درست میشه با اون دلی که ترک خورده انجام بشه!به اینجا رسیده باشی تو بدترین حال زندگیت بشین یه گوشه ای دور از همه بشین گوشه ادارتون بشین گوشه مدرستون بشین کنج اتاقت فقط و فقط۱۰ ذکر صلوات نذر امام زمان کن!

بگو آقا جان به فریادم برس

اینو بدونیدوظیفه امام زمان در دوران غیبتشون 

فریاد رسی از شیعه هاشه

مطمئن باش یه بار امتحان کن...یکی رو می‌فرسته سراغت کارت انجام میشه...

دقیقا مجزه زمانی رخ میره که قتی به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه ،یه جور به بالاترین حد تسلیم ...

🥲🥲

میشه برای سلامتیم صلوات یا حمد بخونین دارم با بیماریا دست و پنجه نرم میکنم ممنونم ازتون🥲❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عمل کردم تموم شد

عمل کردی دادی آزمایشش کنن؟ جوابش اومد چطور بود؟

عملت راحت بود؟

من عمل کردم تموم شد

رفتم سونو ابعادش تغیر نکرده بود، نبردم نشون دکتر بدم هنوز ولی نوکش ک فرورفته شده میترسم 

عمل کردی دادی آزمایشش کنن؟ جوابش اومد چطور بود؟عملت راحت بود؟

جوابشو نمیدونم دقیقا چی بوده،ولی بیهوش بودم دکتر ازمایشگاه داده جوابش گفتن سرطان نیس.توده خوش خیمه.عملم راحت بود درد زیادی نداشتم دو روزه خوب شدم

رفتم سونو ابعادش تغیر نکرده بود، نبردم نشون دکتر بدم هنوز ولی نوکش ک فرورفته شده میترسم

نوک سینت فرو رفته توهنوز نشستی؟ببخشیدا،ولی دیونه اگه خدای نکرده عفونت باشه یا توده خوش خیم نباشه بعدا پشیمون میشی چرا زودتر نرفتی،.بروخودتو خلاص کن میترسم چیه دیگه .من خودم مث سگ میترسیدم باورت نمیشه تا پشت درعمل زار میزدم ولی وقتی تموم شد انقدر آروم شدم .تکلیفش مشخص شد حتی اگه خوش خیم بود،

جوابشو نمیدونم دقیقا چی بوده،ولی بیهوش بودم دکتر ازمایشگاه داده جوابش گفتن سرطان نیس.توده خوش خیمه.ع ...

خداروشکر عزیزم که خوشخیمه

نوک سینت فرو رفته توهنوز نشستی؟ببخشیدا،ولی دیونه اگه خدای نکرده عفونت باشه یا توده خوش خیم نباشه بعد ...

دکتر سونو گرافی گفت بنظرم خوشخیمه گفتم نوک سینم فرورفته شده گفت کو من نمیبینم ، وقتایی ک سردم میشه نوکش بیرون میاد ولی اکثر مواقع داخله منم هی میگم نوکش فرورفته میگن کو نمیبینیم تو اون لحظه سردم میشه بیرونه ، ولی خب میخام نمونه بدم خیالم راحت بشه ب قول شما 

اندازه دوسانت بخیه کوچیک زده برامن اصلن هیچی نیس.من واقعیتش نمونه ندادم چون دوس نداشتم سینم دستکاری ...

خوب کاری کردی درش اوردی