2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما چرا اسسموم مثل همه   من هستم چه شهري قبول شدی چقدر خوندی مثلا از کی خوندی چند تا کتاب تست زدی

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

پزشکی روزانه چطور خوندم که خیلی سوال کلی هست کتاب گذاشتم جلوم خوندم😂

شما چند ماه جدی خوندین

هیچ حالی را بقایی نیست بی صبری مکن😍 یقینا کله خیر ،،،،،،، دلتنگی را اگر چاره ای بود ما بیچاره نبودیم،،،،

خوش به حاااالت🥳😢🚶

الان جزوه آناتومی جلومه باید بخونم فردا کلاس داریم ولی حسش نمیاد😂😂😂 خوش بحالیش فقط سه ماه بعد کنکور و قبل دانشگاهه 

البته اینکه دغدغه آزمون قلم چی و اینا ندارم خودش یه دنیاست

دنبال چی میگردی؟

به بهه😍😎

چه کیفی میده چوز میدیم به دل کنکوریا🤣

ولی یکی پارسال باهام اینکارو میکرد هر چی بلد بودم تو دلم بهش میگفتم چقد ادمای کثیفی هستیم😂

ولی از باحال بودنش کم نمیکنه😅

فعلا تلاشمو میکنم تا ببینم چی پیش میاد...

پزشکی روزانه چطور خوندم که خیلی سوال کلی هست کتاب گذاشتم جلوم خوندم😂

خوش بحالت ، میگم میتونی ، یه توضیحی درباره نحوه خوندنت درصد هات ، مشاور کتاب تست ، کلاس کنکور و... بدی اگه هم اینجا نمی‌خوای بگی بیا شخصی