2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم😐😐😐😐😐

119 بازدید | 12 پست

وقتی میرم بیرون خانوما یا دخترارو میبینم مانتویی ان ارایش دلبخواهشونو میکنن خیلی ازاد میگردن اعصابم خورد میشه ازینکه چرا من اینجوری نیستم حسودی نمیکنما فقط اون لحظه دلم میخاد منم مثل اونا باشم باز چندروز میگذره مثل قبل میشم بعد میگم خدایا دمت گرم ک منو این مدلی ک هستم افریدی مدل منظورم چادری بودن و مذهبی بودن و باحجاب بودنه چون هم خونواده خودم مذهبین هم شوهرم . نمیدونم شاید چون خونوادم خیلی سخت گرفتن تو مجردی اینجوریه چون من مجردی ن گوشی داشتم ن زیرابرو برمیداشتم ن رل هیچی حتی ی کرم مرطوب کننده هم نمیزدم دراین حد بعد اون زمان میگفتم شاید الان ک وضعم اینجوریهاینجوریه و ازاد نیستم  ولی شاید در اینده شوهرم حجاب و اینا براش مهم نباشه ک اونم مذهبیه البته خداروهزار مرتبه شکر راضیم و تا الان بد ندیدم😊😊

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

پس دیگه تاپیک زدن نداره

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس دیگه تاپیک زدن نداره

ن میخاستم بدونم چرااینجوریم مشکلم چیه ک اعصابم خرد میشه😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
همون کارهارو تو خونه انجام بده برای دل خودت و همسرتاین حست از بین میره

انجام میدم درست نشده متاسفانه

الان راضی یا شاکی بالاخره؟؟؟

راضیم ولی بیرون میرم همسنای خودمو میبینم اعصابم خرد میشه

ن میخاستم بدونم چرااینجوریم مشکلم چیه ک اعصابم خرد میشه😐

ببخشید اینو میگم شاید چون واقعا واقعا از ته دلت از شرایطت راضی نیستی و شاید اگه انتختب باخودت بود مدل دیگه رو انتخاب میکردی برای زندگیت و مثلا یه کم راحتتر بودی توی حجاب و اینا 

البته شاید 

جوانی ام به مو رسیده😔😔
ببخشید اینو میگم شاید چون واقعا واقعا از ته دلت از شرایطت راضی نیستی و شاید اگه انتختب باخودت بود مد ...

شاید نمیدونم والا