2777
2789
عنوان

نوک بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 16873 بازدید | 135 پست
تیمه فانتزی خواستم شما چه مدلی؟

من طبیعی خواستم 

اول نقصای بینیم برطرف بشه 

دوم قوس ملایم داشته باشه و پره ها جمع بشه ولی نوک تیز و سربالا نشه نوکش متوسط باشه اینطوری خواستم 

عکس بلافاصله بعد عملم ندارم که مقایسه کنم ولی بعد گچ خیلی خیلی ورمش زیاد بود امیدوارم کمتر هم بشه🫠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزدلم. مشکل بینیم چیه ب نظرت

مشکلی نداره 

ورمش هم کم کم میره روزای اول مراقب باش هنوز صورتت میتونه کلی ورم کنه اگه نکرده تا الآن 

آب کرفس و شربت سکنجبین بخور کمپرس آب یخم تا ۴۸ ساعت بذار زیرشم یه دستمال بذار که گچ بینیتو خیس نکنه

قرص اناهیل خوبه بخور. طبیعی زیاد تغییر نمیدن ولی با این حال خوب بود دیدم

آره فعلا که دارم میخورم البته اگه حساسیت بدی نباید بخوری من تا الآن اوکی بودم بعضیا خیلی جوش میزنن 

آره طبیعی نباید خیلی انتظار تغییر داشت ولی خب طبیعیای مطبش خوب بودن🥲

منم سر بینی گرده نمیدونم ورمه یا درست میشه. فاصله دهنم و بینی هم بیشتر شده. مال تو هم بیشتر شده؟

آره اوایلش بیشتر میشه کاملا طبیعیه 

بعد به مرور تا ۶ ماه میگن بینی یه کوچولو پایین تر میاد فاصله طبیعی میشه

آره فعلا که دارم میخورم البته اگه حساسیت بدی نباید بخوری من تا الآن اوکی بودم بعضیا خیلی جوش میزنن آ ...

خواهرم 3سال طول کشید تا بیتی فرم اصلی رو گرفت. 3سال قبل بزرگ بود. امروز رفتم مطب تامپون در آورد از بینیم همینجور خون آبه در میاد با اینکه شستشو دادم. تا کی اینجوره؟ 

خواهرم 3سال طول کشید تا بیتی فرم اصلی رو گرفت. 3سال قبل بزرگ بود. امروز رفتم مطب تامپون در آورد از ب ...

آره طبیعیه 

وقتی با فاصله کم دربیاری همینه 

البته خوبیش اینه راحت هم درمیاد ولی تا مدتها حالت آبریزش داری 

زیاد طول نمی‌کشه تو هرکی بستگی داره فعلا شستشو بده زیرش هم نبند 

اول خونابس بعد کم کم میشه آبریزش (ممکنه هم نداشته باشی)

من خودم آبریزشم تا حدود ۱۰ روز بود بعدش که گچ و بخیه های بیرونی رو درآوردم خیلی کمتر شد به بخیه ها حساسیت داشتم تحریک می‌کرد 

فک کنم بعد 48 ساعت باید کمپرس گرم بزاریم. من گ همش سرم تو گوشیه بد نباشه

اوهوم اینم میگن ولی اینش خیلی مهم نیس 

همون سرد رو فعلا بذار 

آره نباید تو گوشی باشی تا جای ممکن😂

ولی اگه استفاده داری گوشی رو بالا بگیر