2777
2789
عنوان

نوک بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 16875 بازدید | 135 پست
من ۳ ماهه عمل کردم نوک بینی گرد اصلا یه چیز رو مخ فکر کنم خودت بهتر بدونی چی میگم رفتم آمپول کورتون ...

مثلا در چه حد گرد بود؟ 

دکتر خودش براتون زد؟ 

من مشکلم اینه که دکترمم نمیگه زیاد ورم داری میگه داری ولی یکم ماساژ بده و چسبم یه لایه بزن در همین حد حتی قرصم نمیگه بخور چه برسه به کورتون میترسم این فرم نهایی باشه😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا در چه حد گرد بود؟ دکتر خودش براتون زد؟ من مشکلم اینه که دکترمم نمیگه زیاد ورم داری میگه داری ول ...

خیلی زیاد گرد بود بینی از بالا باریک بود میومد پایین یه چیز بزرگ 😂😂

بله خودش گفت باید کورتون بزنم بهت تا ورمت بخوابه بعد آمپول خیلی بهتر شد

ببین بدن با بدن فرق داره من و دوستم تو یه روز پیش یه دکتر عمل کردیم بینی اون اصلا ورم نداره گچ رو بر ...

مشکل من اینه که دکترم نمیگه ورمت زیاده و این نگرانم میکنه که نکنه این فرم نهایی باشه😐 حالا نهایی که میدونم نیس قطعا ولی نزدیک بهش...

البته خیلی هم بینیم چرب میشه چسبم زود شل میشه اینم به میزان تورم ربط داره تا حدی؟

خیلی زیاد گرد بود بینی از بالا باریک بود میومد پایین یه چیز بزرگ 😂😂بله خودش گفت باید کورتون بزنم ب ...

خداروشکر 

ولی من حس میکنم همش ورم نیس🥲 

نمیدونم اصن کورتون لازم باشم یا نه از نظر دکترم که نه 

از یه طرف اصن پره هام مشخص نیس درست و ورم کناره ها خیلی محسوسه اما درباره نوک نمیتونم نظری بدم که این گردی چقدرش مربوط به ورم میشه کاش همینو میتونستم بفهمم🫠