2777
2789
عنوان

نوک بینی بعد از عمل

16815 بازدید | 135 پست

سلام من بیشتر از دو ماه و نیمه بینیمو عمل کردم (تقریبا یه هفته مونده تا ۳ ماه) 

نوک بینیم به شدت گرده

اوایل واقعا اهمیت نمی‌دادم میگفتم ورمه و شکلش مشخص نیس 

ولی هر وقت میرم مطب واقعا بهم میریزم تقریبا هیچکس اینطوری نیس حتی کسایی که بعد از من عمل کردن و خودشون میگن نوک بینی مون گرده و فلان خیلی خیلی بهتر هستن 

نوک بینی من طوری هس که حتی با چسب خجالت میکشم انقدر که جلب توجه میکنه 

مدلی هم که خواسته بودم طبیعی بود ولی هم قوس ملایم هم پره ها جمع شه فقط سربالا و نوک تیز نباشه اونم نگفتم نوک گرد فقط گفتم خیلی تیز نباشه خیلی گردم نباشه 

درضمن بینیمم گوشتی نبود که بگم خیلی ورم داره حالا استخوانی هم نبود ولی دیگه نهایت بگی گوشتی استخوانی

هرکی تا میبینه میگه حتما گوشتی بودی همه معتقدن با اینکه فرم بینیم خوبه ولی سایزش اصلا تغییر نکرده و من بدم میاد با اینکه عمل کردم بینیم همچنان بزرگ باشه😭😭😭😭

خیلی جاها گفتن که تا ۶ ماه جدی نگیرید و به حرف بقیه توجه نکنید ولی واقعا کسایی که اطرافم میبینم چی؟ بعد حدود ۳ ماه دیگه ورمم اونقدر نیس! یعنی نوک بینیم جمع تر میشه؟؟ 

کسایی که تجربه دارن بیان لطفااااا

تا یسال اصلا نباید اهمیت بدی به مماغ

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نخوابیده ممکنه اصلا نخوابه واسه من که گفتن برو میخوابه منم ولش کرد همونجوری موند بعضی بینی ها بدون کورتون ورمش نمیخوابه من دوسال بعد ترمیم کردم اینبار کورتون زدم ورمش خوابید

اگه نخوابیده ممکنه اصلا نخوابه واسه من که گفتن برو میخوابه منم ولش کرد همونجوری موند بعضی بینی ها بد ...

شما چند بار کورتون زدی ؟

من یکبار زدم ولی میگن چند بار باید بزنی تا جواب بگیری

شما چند بار کورتون زدی ؟من یکبار زدم ولی میگن چند بار باید بزنی تا جواب بگیری

یه بار زیاد کورتون نزن ممکنه اون قسمت زیادی بخوابه فرورفتگی پیدا کنه اگه کورتون زدی خودش میخوابه مگه اینکه غضروفی که گذاشته از اول زیاد کوچیک نباشه

نه جاهای مختلف میزنه هر دفعه یکجا نمیزنه

پس میخوابه عجله نکن دکتر من اصلا حالیش نبود باید کورتون بزنه باردومم منشی واسم زد معلومه کارش خوبه حساس نباش دوماه خیلی واسه نتیجه زوده

خیلی سعی میکنم اهمیت ندم ولی چرا بقیه اینطوری نیستن اگه مشکل همه بود تحملش راحت تر بود واسم😂

ببین بدن با بدن فرق داره من و دوستم تو یه روز پیش یه دکتر عمل کردیم بینی اون اصلا ورم نداره گچ رو برداشت انگار ۲ ساله عمل کرده و شکل اصلی خودش بود حالا من گچ رو برداشتن بینی م ۲ برابر بینی قبلی خودم بود ویزیت ماهانه هم با هم میریم دکتر به من کورتون میزنه چون ورمم زیاده به اون نمیزنه