2777
2789
عنوان

کی‌اینجا‌شاعره🤩

66 بازدید | 16 پست

یه شعر‌درباره‌امام‌علی‌میخوام‌‌بنویسم‌نمیشه😫🤦‍♀️

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

اگه نمیشه ننویس

استاد‌نمره‌نمیده😫

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاعر که نیستم 😂 ولی میتونی 

یه شعر با یه لحن مثل شعر علی ای همای رحمت شهریار بردار 

بعد با استفاده از وزنش کلمات مناسب بزار که هجای کلمات حفظ بشه

مثلا:  دخترا همه ناز هستن 

و بیا مثلا کلمات دیگه بزار براش مثلا بشه: "کتابا همه باز هستن"

اینطوری 

شاعر که نیستم 😂 ولی میتونی یه شعر با یه لحن مثل شعر علی ای همای رحمت شهریار بردار بعد با استفاده از ...

باید‌همین‌کارو‌کنم

البته لحن شعرت بستگی داره دیگهمست نجف مولا لحنش شاده میتونی همچین چیزی استفاده کنیبیا متفاوت باش از ...

مرسی‌عزیزم

ای بابا من فکر کردم از سر بیکاری مینویسی از هوش مصنوعی کمک بگیر

گرفتم‌احساس‌میکنم‌دستم‌رو شه😂

علی جانم کجایی

من محتاج نگاهت هستم 

محتاج محبت و ذره ای نگاهت هستم

گوشه ی چشم بنواز و بنگر مرا

که بی تاب لطف بیکرانت هستم

علی جانم دلم تنگ است که بعد از تو

یتیمان همگان دل تنگ مرامت هستند

علی جانم محبت کن نگاهی کن

که من محتاج ذره ای نگاهت هستم

خودم دانم که روی من سیه بوده

ولی من با همین رو مشتاق نگاهت هستم

مرا از درگهت مران ای شیر خدا

که تا ابد غلام حلقه به گوشت هستم

بیا اسی جان اینو همین الان بداحه گفتم🥴😂

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

گرفتم‌احساس‌میکنم‌دستم‌رو شه😂

خوب گفت؟ 

سعی کن چند تا شعر ازش بگیری هر کدوم که ساده تر بودو انتخاب کن یه سری تغیراتم خواستی ایجاد کن دیگه دستت رو نمیشه اینطوری

فاطمه ام دختر روستا ✨
علی جانم کجاییمن محتاج نگاهت هستم محتاج محبت و ذره ای نگاهت هستمگوشه ی چشم بنواز و بنگر مراکه بی تاب ...

خودتون‌گفتن‌دیگه‌خواهر😅

استادمون‌زیادی‌تیزه

خوب گفت؟ سعی کن چند تا شعر ازش بگیری هر کدوم که ساده تر بودو انتخاب کن یه سری تغیراتم خواستی ایجاد ک ...

همینکارو‌میکنم

عاشق‌امضات‌شدم‌ساده‌وبی‌ریا

خودتون‌گفتن‌دیگه‌خواهر😅استادمون‌زیادی‌تیزه

آره به خدا همین الان گفتم

ببخشید البته حوصله ندارم، بایدم برم ظرفارو بشورم 

وگرنه بلند تر و قشنگ تر میگفتم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

آره به خدا همین الان گفتمببخشید البته حوصله ندارم، بایدم برم ظرفارو بشورم وگرنه بلند تر و قشنگ تر می ...

🌹