2777
2789
عنوان

نرجس خاتون سلام الله علیها

171 بازدید | 18 پست

سلام دوستان...ازروزی که یادمه توزندگیم سختی کشیدم گفتم باازدواجم همچی حل میشه ولی همسرم مرد خاصیه هرروزقهره بابت چیزهای مزخرف مثلاچرا پدرمن بابرادرم دعواکرده؟چرامن شیرمادرخوردم؟متدرم فوت کرده من باردارو میبره سرقبرمادرم فحش میده به مادرم خاستم بمونم بخاطربچم ولی دیگه بردم پیام عاشقانه میدمش اصلانگاه نمیکنه میگه خوشم نمیادمیگم دوست دارم بهت میبالم بی محلم میکنه نمیدونم چکارکنم طلاقم نمیده نگران بچمم خودمم دیگه زجرکش شدم امروزدیدم به همکارخانمش پیام داده توعزیزی ازهمه بیشتر...زیرهمه پستاش کامنت عاشقانه گذاشته اصلابرام مهم نیست ولی کاراش جلوچشمن میگن شکرگزاری کن چکارکنم توسل به نرجس خاتون سلام الله علیها فائده داره گم شه بره خیلی دل شکستم مادرش بهم میگه .....مذهبی نمان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نفهمیدم الان بارداری عزیزم ؟

اگر آره که سعی کن به هر طریقی فقط آرامش خودت رو حفظ کنی مثلاً می تونی تنفس شکمی رو امتحان کنی موقع غسل گرفتن حتماً غسل صبر حضرت زینب بگیری ( یعنی عجیب صبرت زیاد میشه عزیزم) بعضی مسائل خارج از حیطه کنترل ماست سعی کن در کنار این مسایل فقط به عنوان یک رشد دهنده نگاه کنی به قول یک روان‌شناس هیچ دو انسانی اتفاقی درکنار همدیگر قرار نمی گیرند 

در مورد توسل به نرجس خاتون نمی دونم من هم برای بچه دار شدن بهشون متوسل شدم اما خودم هنوز که بچه دار نشدم ( البته  سه چهار ماه پیش نذر کردم ) ولی یک خانواده پیشنهاد دادن حضانت فرزندشان رو به ما بسپرن نمی دونم شاید به خاطر نذری بود که کردم

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹