2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من فقط نمیزاره تایپک های خیانت برم میگه رو زندگیمون تاثیر میزاره بقیه جاها آزادم 

بنده خدا   

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
شوهر من فقط نمیزاره تایپک های خیانت برم میگه رو زندگیمون تاثیر میزاره بقیه جاها آزادم 

یعنی دزدگیر گذاشته رو تاپیک های خیانت؟

خانمای اینجا واقعا اینجورین یا دارن ادا درمیارن؟  

منم وقتی شوهرم خونه باشه دوس نداره سرم تو گوشی باشه.وقتی نیست میام نت.. البته هیچ مسنجری نصب ندارم.فقط میام نی نی سایت خودمون

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
منم وقتی شوهرم خونه باشه دوس نداره سرم تو گوشی باشه.وقتی نیست میام نت.. البته هیچ مسنجری نصب ندارم.ف ...

بلاخره اجازه همین کارو داری من نه هیچی. 

خدا جونم مواظب زندگیم باش
بلاخره اجازه همین کارو داری من نه هیچی.  

حالا خودتو ناراحت نکن.. اخه کار خلاف شرعی ک نمیکنی عزیز دلم پس اصلا عذاب وجدان نداشته باش.تقصیری ک نداری.. دوس داری استفاده کنی اونه ک مانع میشه.. کار خودتو بکن.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

نه هیچی نه بد دله نه چیزی ازم دیده فک میکنم که چون خواهراش عکساشونو بی حجاب میذارن اینستا و..... نمیخواد من ببینم یا مث اونا شم یا زیادی باهاشون درارتباط باشم. 

خدا جونم مواظب زندگیم باش