2777
2789
منم قبل بارداری م آندومتریوز داشتم ولی تا حالا ازمایش ندادم. ها اینا که میگی یعنی چه    

چه خوب که با اندومتریوز باردار شدی. اگه سطح این پروتئین تو بدنت بالا باشه یعنی آندو داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب که با اندومتریوز باردار شدی. اگه سطح این پروتئین تو بدنت بالا باشه یعنی آندو داری

توی سونو تشخیص دادن. هم آندومتریوز داشتم هم یه تخمدانام پلی کیستیک و ضعیف بود. خواست خدا بود  

باید با دکتر مشورت کنی...من که آندومتریوز دارم عددش برام 88 بود...یادمه شما قبلا گفته بودین که با قرص کیستتون کوچیک شده...کیست های آندومتریوز با قرص کوچیک نمیشن...به نظر من شما اندومتریوزنداری

د 

باید با دکتر مشورت کنی...من که آندومتریوز دارم عددش برام 88 بود...یادمه شما قبلا گفته بودین که با قر ...

میگن عددش تو روزای مختلف سیکل فرق داره. شما موقع پریودی نرفتی آزمایش بدب؟؟ عددش میگن اون موقع بالاتره. میرم دکتر. ولی ماه دیگه. یه ماه دیگه هم اقدام کنم. گفت بعد 3 ماه بیا

سلام چه علایمی داری من رنجش19.5بود ولی لگن باس نم خیلی د د میکنه هیچ علایمی دیگه هم ندارم 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
سلام چه علایمی داری من رنجش19.5بود ولی لگن باس نم خیلی د د میکنه هیچ علایمی دیگه هم ندارم 

واسه منم موقع پریودی یکم لگنم درد میگیره. خیلی کمممم. من چون خواهرم آندو داشت چکاپ میدادم و فهمیدم. وگرنه علائم خاصی نداشتم

الان بهت گفتن اندو داری؟ 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
الان بهت گفتن اندو داری؟ 

والا چند سال یه کیست کوچیک داشتم. 2 سانت. هیچ مشکلی هم واسم ایجاد نمیکرد. تا امسال که سونو واژینال دادم. دو جا رفتم. البته هر دو جا هیچ کدوم سریع نگفتن آندو هست. فقط میپرسیدن مشکلت چیه. منم میگفتم چون خواهرم آندو داشته . می خوام چکاپ کنم. بعدش اونام گفتن نماش آندو هست. الان دو ماهه اقدام کردم برای بارداری .ولی نشده. نمیدونم حالا دقیقا آندو هست یا نه.

والا چند سال یه کیست کوچیک داشتم. 2 سانت. هیچ مشکلی هم واسم ایجاد نمیکرد. تا امسال که سونو واژینال د ...

خب کیست رفع شد یا هنوز هستش؟

کیستم از دو سانت بزرگتر شد. شد 3.5 سانت. 8 ماه قرص خوردم. الان دو باره کوچکتر شده. ولی هنوز هستش. دکتر گفت روندش خوب بوده. اقدام کن . ولی من از چسبندگی و اینا میترسم