بعد این میگه هر سال هیچی نخوندم😐میگه انگار طلسمم نمیتونم درسو درست بخونم چند روز میخونم بعد ول میکنم بعد خیلی علاقه داره بیچاره یعنی من از شرایطش خبر دارم واقعا نه میتونه ازدواج کنه نه بره سراغ کار دیگه ای به نظرتون مشکلش چیه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من سال چهارممه ولی امسال اخریه سال های قبل به خاطر یه سری مشکلات نخوندم ولی امسال فرهنگیان رو به چنگ ...
اگه حوصله کردی تاپیک منو بخون
موفق باشی انشالله
نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
رشتم در توانم نبود بیشتر من حفظیاتم خوب بود از پس تجربی برنمیومدم انگیزمم نابود شده بود بگو ولش کن دنیا پر از قشنگیه فقط کنکور نیس بگو ول کن بقیه درها برات باز میشه
دوستت یه سال سخت بشینه بخونه همه موانع را بشناسند و بزنه کنار موفق میشه انشالله
نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم