2777
2789
عنوان

بهترین رشته

172 بازدید | 14 پست

بجز تجربی نمی‌دونم چرا میگن طرف رفته بود تجربی همش کتاب دستش بود از اول هم شاگرد زرنگ بود ولی حتی پیراپزشکی نیورد واقعن با این حرفاشون ادمو نا امید میکنن

بین رشته تجربی و حسابداری موندم

ولی انسانی نمیرم چون واقعن بدم میاد از فلسفه او اینا چون ی ادمیم ک کلن درسم خیلی خوبه ولی سر حفظیات اینجوریم ک با یکبار خوندن حفظ میشم ولی اگه یک نقطه جا بزارم دوباره میخونم با اینکه اون یک نقطه هم گفتم ولی هزار بار اونو میخونم ک هیچوقت اون یک نقطه رو جا ندارم کلن وسواس دارم برای همین انسانی نمیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربی نرو. واقعا شرایط سخت تر و وحشتناک تر از چیزیه که فکر میکنی‌..

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

باید ببینی توانایی کدومو داری؟

کدوم تو خوشحال میکنه؟

خودتو در آینده چه شکلی میبینی؟

با چه شغلی؟

و باید ببینی از زندگی چی می‌خوای؟

جایگاه اجتماعی؟پول بی کران؟

این اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست . صاحب قبلی دوستم بود که مهر ماه مهاجرت کرده ❤️

واقعا راجب تجربی اینو راست میگن💔

واقعن عصابم بهم ریخته یعنی چی خب طرف خر خون بوده بازم قبول نشده خب ک چیییی چرا میاین میگین ولی خب از یه طرفم راست میگم خودم یادمه دختر همسایمون ک رفته بود تجربی واقعن زرنگ بود معلماش که معلم منم بودن میگفتن شاگرد اول کلاس مونه اینا ولی پرستاری آورد ک دوست نداشت نرفت

علاقه خیلی مهمه علاقه داشته باشی براش تلاش می‌کنی 

من ب شخصه صد بار برگردم عقب بازم میرم تجربی ولی عین آدم میخونم ک قبول بشم نه اینکه بیخیال بشم و ب فنا برم

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

تجربی،سخت،داوطلب زیاد داره، اما بازار کارش بیشتره

واسه من واقعن هیچی سخت نیست هرچی بخام بدستش میارم ولی واقعن پزشکی اینارو نمیتونم چون از خون اینا میترسم همه میگن بری دانشگاه سکته میکنی میان میگن به این آدم مرده دست بزن و... برای همین دوست ندارم از محیط بیمارستانم خوشم نمیاد ولی خب چیکار کنم نمیدونم به چی علاقه دارم 

حسابداری رشته ای بازاریه اگر به بازار اقتصاد و بازرگانی علاقه داری برو

اره علاقه دارم ولی میترسم آخر همه بهم بگن این همه درس خوندی هیچی نشدی😂چون خیلیا ک رفتن حسابداری بیکارن

واقعن عصابم بهم ریخته یعنی چی خب طرف خر خون بوده بازم قبول نشده خب ک چیییی چرا میاین میگین ولی خب از ...

ببین قشنگم توی رشته تجربی اگه زیست دوست داشته باشی درسا اونقدراهم سخت نیست برات 

ولی بحث و موضوع اصلی سر قبولی دانشگاس که تو رشته تحربی خیلیی سخته 

ببین اونی که مثلا رشته ش ریاضیه کنکورشو خرابم کنه یه مهندسییی چیزی قبول میشه چون تعداد شرکت کننده ها نسبت به ظرفیت دانشگاه ها خیلی کمتره یعنی راحت قبولن

بعد اینکه تو دبیرستان اصلا اوضاع کاملا فرق میکنه!

هیچ شباهتی به راهنمایی نداره ،هم از نظر جو و محیط هم از نظر درسا 

من کل راهنمایی ۲۰ بود معدلم ولی یهو رفتم دهم معدلم شد ۱۸!

من اصلاا بهت نمیگم نرو تجربی 

میگم اول شغلی که دوست داریو پیدا کن بعد برو سراغ رشته 

مثلا بیشتر اونایی که با میل و علاقه خودشون میان تجربی به محیط بیمارستان و ... علاقه دارن 

بنظرم اول دنبال علاقت بگرد

اره علاقه دارم ولی میترسم آخر همه بهم بگن این همه درس خوندی هیچی نشدی😂چون خیلیا ک رفتن حسابداری بیک ...

حسابداری تنها رشته ای که بیکار ندارن و همیشه کار هست همه جا حسابدار میخواد 

مامان یک سگ