2777
2789

طبیعیه 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چرا خوشحال نمیشن خوبه دوتا جنسیت بیشتر نیس 

من خانواده شوهرم پسر دوس دارن برا پسرم عادی بودن ذوقه خاصی نکردن ولی برا دخترم وقتی گفتم مادرشوهرم گفت اشکال نداره دخترم خوبه یعنی چی اشکال نداره!!!!!

نمیدونم چرا خوشحال نمیشن خوبه دوتا جنسیت بیشتر نیس من خانواده شوهرم پسر دوس دارن برا پسرم عادی بودن ...

کلا خانواده همسرم  شما مثل خانواده همسر من بی احساس و بی تفاوتن🥲

من چی بگم اولی دختر دومیم هم دختر

من اولیم پسر 

دومی باردار شدم وقتی رفتم پیش دکتر و بهم گفت دختر خیییلی خوشحال شدم اونقدر خوشحال شدم که از روی تخت میخواستم بپرم پایین و هر هر میخندیدم رفتم شوهرم خبر دادم که بچمون دختره  گفت شوخی میکنی گفتم نه بخدا یهویی شوهرم رنگد عین قیر سیاه سیاه و سرش رو اینور و اونور تکون داد و گفت خییییلی ناراحت شدم از اون لحظه بع بعد دنیا رو سرم خراب شد همش گریه که چرا این دختر شد 

الان دخترمو خیلی دوس دارم ولی بازم میگم کاش پسر بود 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
من خیلی دوست داشتم دومی پسر میشد.حرف دیگران آدمو اذیت میکنه

آره میدونم چی میگی 

وقتی باردار بودم و خواهرم فهمید دختره خیلی خوشحال شد و با خنده بهم گفت فردا این دختره ی ج ن ده میشه و من خیییلی ناراحت شدم 

چون دختر خودش زن ی پزشک بود بعد دکتره فهمید با چندتا پسر دوسته و بهشون پا میده طلاقش داد الانم دخترش تن فروشی میکنه 

انگار دوس داشت دختر منم همینطور باشه 

خیلی عصبی شدم گفتم کاش بمیرم 

ولی الان میگم بخدا دختر اگه شانسش خوب باشه خیلی بهتر از پسره 

الان دخترم شب و روز تو بغل باباشه پوشکش عوض میکنه .بهش شیر خشک میده -آروغش میگیره و می خوابونتش ولی من تا زیر گل برم اون صحنه که بهش گفتم بچم دختره رو فراموش نمیکنم 

چون من بچم آی وی افی هست یعنی طبیعی باردار نمیشدم و کاشتم 

هیچکس زجر های منو ندید جز شوهرم 

ولی اصلا ازش این انتظارو نداشتم 

هرگز اون لحظه تلخو فراموش نمیکنم 

فقط اون لحظه گفتم خدا به داد زن داداشم برسه که ی دختر سالم و ی پسربچه ساده عقل داشت و به امید ی پسر سالم گذاشت باردار بشه و دوقلو دختر باردار شد 

و ی شوهر بسیییییار پولدار که مادرش بهش گفته بود خااااک تو سرت که شوهرت برات هیچی کم نذاشت تو هم داری

دختر رو دختر میزاری تو بغلش 

چقد ناراحت شدم 

مگه جنسیت دست زنه که باید ایقد تحقر بشه و حقارت ببینه