2777
2789
عنوان

بلو بانک هک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 55 پست
سلام وقت بخیر شما اطلاعاتی درباره استیکینگ دارید؟میشه راهنماییم کنید میخام واردش شمپیشنهادش میکنید ا ...

اگه سرمایه زیادی ندارید زیاد جالب نیست البته بستگی داره به سود های محقق شده قبلی اون ارز

مثلا ۱.۵ درصد سود میدن برای استیکینگ ۱۵ روزه یه ارز. یگه برای ۳۰ روز ۴ درصد میده و ...

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام نمودار تحلیل طلا نگذاشتین ؟ چرا ؟ گذاشتید منو لایک کنید لطفاً ، بعد الان که طلا اینقدر رفت بالا و همچنین بیت کوین ،به نظر شما سرمایه گذاری تو چه حوزه ای الان در دراز مدت مث اینا میتونه سوپ بده ؟ امیدوارم درست توضیح داده باشم و متوجه بشید چی میگم

سلام نمودار تحلیل طلا نگذاشتین ؟ چرا ؟ گذاشتید منو لایک کنید لطفاً ، بعد الان که طلا اینقدر رفت بالا ...

طلا در تمام جهان دارایی امن محسوب میشه 

ولی بیت کوین دارای ریسک هست

برای طلا هم طلای آب شده بهتر هستش هرچند بهتره سرمایتون رو پخش کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
شما تو کار ارز دیجیتالین؟

بیشتر در فارکس فعالم ولی ارز دیجیتال هم انجام میدم

سلام وقتتون بخیر...ب نظر شما منطقیه الان طلابفروشم و بریزم توی ارزدیجیتالتقریبا نزدیک ۲ ساله دارم ام ...

پسرمن 4ساله داره مرتب آموزش میبینه و پا لب تاپ داره کار میکنه هنوز به سوددهی نرسیده

میتونی راهنمایی م کنید چی بخرم بلند مدت رشد کنه

به کسی سیگنال نمیدم این بازار ها آمار و احتمالات هست همه چی ۵۰ ۵۰ هست که سود کنید یا ضرر