2777
2789
عنوان

بلو بانک هک شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 55 پست
مشکل از پلن شماست یعنی از استراتژی خودتون بک تست نگرفتیدحداعقل باید ۶ ماه بک تست بگیرید بعد برید سرا ...

ممنون که وقت گذاشتین 

من پولم از دست بره انچنان مهم نیست هم پول زیادی نیست هم تا یادش نگیرم دست بردار نیستم. 

حدودا دو ماه رو دمو کار کردم و به سود رسیدم، فکرمیکنم پول هم مهم باشه هرچی بیشتر باشه احتمال سود آوری بیشتری داره اینطور نیست؟ 

امکانش هست بک تست گرفتن رو توضیح بدین؟ من درست متوجه شم! هرچی درمورد بک تست گرفتن خوندم و فیلم اموزشی دیدم به جواب درستی نرسیدم.

من دوره جامع معامله گری اقای پورصمدی رو هم کامل حتی چندین بار نگاه کردم. اما ایشون هم درمورد بک تست کامل توضیح ندادن

برای بک تست باید رو حساب دمو کار کنم؟ 

مشکل از پلن شماست یعنی از استراتژی خودتون بک تست نگرفتیدحداعقل باید ۶ ماه بک تست بگیرید بعد برید سرا ...

من هم خیلی استرس کشیدم تو این دو ماه پای چارت سردرد میگیرم اما قصد کنار کشیدن ندارم. اما اره درست میگین الان خیلی زوده واسه سود، اگه امکانش هست میشه به سوالای من جواب بدین

چند تا معامله در روز بهتره انجام شه؟ من یه روز ده تا معامله میکنم یه روز دو تا. میخوام بدونم کدومش بهتره

ایا هرچی بیشتر معامله بزنم بیشتر یاد میگیرم؟ یا اینکه یادگیری به زیاد معامله باز کردن نیست!؟

و اینکه مثلا حد ضرر گذاشتن تا چقدر معقوله؟ من ۱۵۰ دلار واسه شروع وارد بازار کردم، بعد از دوماه  الان ۳۶ دلار تو ضررم. هر سری تا حدودشو جبران میکنم اما بازم با حد ضرری که میذارم استاپ میخورم. اکثرا یا استاپ میخورم یا خیلی زود با سود کم‌معامله رو میبندم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون که وقت گذاشتین من پولم از دست بره انچنان مهم نیست هم پول زیادی نیست هم تا یادش نگیرم دست بردار ...

میزان سود آوری ربطی به میزان سرمایه نداره

اگه با اصول کلی بخوایم بگیم برای ششروع باید ۱۰/۰۰۰دلار با دلار ۷۰ تومنی حدود ۷۰۰ میلیون  سرمایه داشته باشید ولی چون دلار در کشور ما گرونه گفتن با ۱۰۰۰ دلار هم میتونید شروع کنید زیر ۱۰۰۰ دلار نباید ورود کنید

بک تست گرفتن یعنی باید از روش معامله گری تون امتحان بگیرید که آیا سود ده هست یا نه چندین برنامه برا بک تست گرفتن هست برنامه میاد گذشته بازار رو ددنلود میکنه و شما با استراتژی خودتون معامله خرید و فروش میکنید و برنامه میگه چه به سود میرسید یا ضرر

و برای حساب دمو آماده میشید با بک تست گرفتن

اما تمرین در حساب دمو رو بهش میگن فوروارد تست یعنی یه معامله میکنید در دمو و ونظر میمونید که نتیجش رو ببینید در آینده

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
من هم خیلی استرس کشیدم تو این دو ماه پای چارت سردرد میگیرم اما قصد کنار کشیدن ندارم. اما اره درست می ...

میزان معامله در روز به خودتون و استراتژیتون بستگی داره یکی ۱ معامله میکنه یکی ۱۰ تا یکی ۲۰ تا و...

اما حد ضرر گذاشتن بستگی به سبک تحلیل و بک تست و فوروارد تستی که تمرین کردید داره مثلا یکی براساس حمایت و مقاومت حد سود و ضرر میذاره یکی براساس قله و دره و یکی مثل من براساس مناطق عرضه و تقاضا حالا کدومش بهتره؟هیچ کدوم کاملا براساس سبک تحلیل و بهینه سازی و سلیقه و بک تست متفاوت هست

شما باید براسا پلن و استراتژی و سبک تحلیلب که یاد گرفتید و بک تست و فوروارد تستی که گرفتید عمل کنید

وقتی تو سود هستید زود خارج نشید بذارید حد سودتون بخوره یا حد ضرر

تنها زمانی یاد میگیرید و تجربه به دست میارید مه فقط و فقط تمرین کنید آزمون و خطا کنید شکست بخورید درس بگیرید اونقدر زمین بخورید که دیگه چیزی نباشه که تمرین نکرده باشید این راه بسیار سخت و دارای فشار و استرس زیادی هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
میزان سود آوری ربطی به میزان سرمایه ندارهاگه با اصول کلی بخوایم بگیم برای ششروع باید ۱۰/۰۰۰دلار با د ...

ببینین مثلا من اگه با هزار دلار ترید میکردم قطعا  حد ضرر بیشتری میتونستم بذارم تا استاپم حداقل کمتر بخوره، اما حالا که پول کمی دارم حد ضرر رو تا دو سه دلار میذارم و اکثرا استاپم میخوره و خارج میشم در صورتی که طبق همون حدسی که زدم بازار بعدش پیش میره!! و اینکه با پول بیشتر میشه لات بالا زد و با یه کندل سود خوبی گرفت. اما با پول کم نمیشه و ترس کال شدن داری، از این نظر گفتم که پول واسه سوداوری مهمه، اینطور نیست؟ 

من همیشه با یک صدم معامله میکنم و بشدت سود کمی داره

طبق گفته هاتون خیلی دوست دارم بک تست بگیرم، امکانش هست اسم برنامه ای که واسه بک تست خودتون راضی بودین بگین منم دانلود کنم

لطف میکنین طبق تجربه هاتون بگین مثلا توی چارت چه تاییدیه هایی باعث میشه وارد پوزیشن بشین؟ 

مثلا اگر پین بار و کی بار بده شما وارد پوزیشن میشین یا کانال میکشین یا توی تریدینگ رنج بی ال اس اچ میکنین؟ یا توی اسپایک اکثرا وارد میشین؟ 

کدومش سود بیشتری براتون داشته؟ 

میدونم استراتژی هر کس متفاوته و قرار نیست واسه همه جواب بده، اما میخواستم بدونم تا با استراتژی خودم مقایسه کنم.  

ببینین مثلا من اگه با هزار دلار ترید میکردم قطعا حد ضرر بیشتری میتونستم بذارم تا استاپم حداقل کمتر ...

حد ضرر یا سودتون رو نباید براساس دلار انتخاب کنید بی منطقی هست و اصولی نیست

حد ضرر باید براساس سبک تحلیلتون باشه مثلا برای من براساس مناطق عرضه و تقاضا هست برای یکی دیگه حمایت و مقاومت ها و یکی دیگه پین بار یا علامت چکش کندل

یکی ازم پرسید چیکار کنم حد ضرر نخورم گفتم اگه میخواید حد ضرر نخورید خب باید حد ضرر استفاده نکنید😅بزرگان این بازار هم حد ضرر میخورن چون حد ضرر گذاشتن سرمایشون رو ایمن میکنه

میزان لات بستگی داره به میزان سرمایه برای هر ۱۰۰۰ دلار  میتونید با 0.1 یک دهم لات ورود کنید و برای هر ۱۰۰۰۰ ده هزار دلار میتونید با 1.0 یک لات استاندارد ورود کنید

لطف میکنین طبق تجربه هاتون بگین مثلا توی چارت چه تاییدیه هایی باعث میشه وارد پوزیشن بشین؟ مثلا اگر پ ...

بهترین برنامه بک تست گرفتن TradingView هست که نیاز به خرید اشتراک داره

بعدش برنامه Forex Tester هست که اونم نیاز به اشتراک داره

اما سایت های رایگانی هم هستن که فقط باید ثبت نام کنید و بک تست بگیرید مثل gocharting.com سایت خوبی هست و رایگان

اما اندیکاتور هم وجود داره که به متاتریدر ۴ و ۵ اجازه میده بک تست پیشرفته بگیرید اینا هم باید اشتراک بخرید ولی 

نسخه های غیر قانونی و کرک شدش وجود داره و میتونید استفاده کنید رایگان البته برای متاتریدر ۵ دارای مشکل هست و درست کار نمیکنه باید از متاتریدر ۴ استفاده کنید اسمش simlator هست آموزشش در گوگل موجوده

بهترین برنامه بک تست گرفتن TradingView هست که نیاز به خرید اشتراک دارهبعدش برنامه Forex Tester هست ک ...

یه چیز دیگه ای که یادم رفت بگم ترید در طلا هست

ترید در طلا برای افراد حرفه ای مناسبه نه شما

من هنوز بعد از وندین سال جرات نمیکنم در طلا زیاد معامله کنم چون دارای نوسانات زیادی هست و به هر اخباری واکنش نشون میده میزان سرمایه برای طلا هم باید ۱۰۰۰ دلار در نظر بگیرید چون سنگین هست طلا

شما فعلا در حفت ارز ها ترید کنید

کجا آموزش،میبینی جای خوب بلد هستی گلم معرفی کنی

عزیزم این سوال برادرم بود..خودم از ارزدیجیتال چیزی سر درنمیارم

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
حد ضرر یا سودتون رو نباید براساس دلار انتخاب کنید بی منطقی هست و اصولی نیستحد ضرر باید براساس سبک تح ...

اره درسته از حالا حد ضرر گذاشتنمو درست میکنم

و اینکه اره دقیقااا اونی که نمیخواد حد ضرر بخوره نباید بذاره و  بهتره ولش کنه به امان خدا😂 

گاهی اوقات فعلا این اوایل که کامل بلد نیسم برای به سود رسیدن به سرم میزنه برم کانال های سیگنال دهی پیدا کنم اما بعدش پشیمون میشم، ایا اشتباس اینکار؟ 

یه چیز دیگه ای که یادم رفت بگم ترید در طلا هستترید در طلا برای افراد حرفه ای مناسبه نه شمامن هنوز بع ...

واقعا اینو جدی میگین؟ من میشه گفت اکثرا رو طلا ترید کردم،جفت ارز های یورو و جی بی پی رو هم ترید کردم اما قبول دارین خیییییلی طول میکشه تا یذره سود بده!! یعنی روی مثلا یورو تی پی یه روند کامل رو بگیرم فوقش دو سه دلار میده! ولی طلا سود خوبی میده ولی در عوض ضرر بیشتری هم میده😅

پس بنظرتون فعلا بهتره رو همون یورو و جی بی پی ترید کنم؟ جفت ارز دیگه ای که اسپرد کم داشته باشه مد نظرتون هست بهم بگین؟ 

و یه سوال دیگه که دارم اینه؛ اقای پور صمدی توی کلیپ هاشون گفتن چارت شناسی خیلی مهمه و هر چارت رفتار و نمودار خاص خودشو داره، من شناخت زیادی روی جفت ارز ها ندارم، ایا بنظرتون کلا طلا و یورو شناخت چارتشون شبیه هم هست؟ از حالا به بعد میتونم کامل سوییچ کنم روی جفت ارزها؟ 

واقعا اینو جدی میگین؟ من میشه گفت اکثرا رو طلا ترید کردم،جفت ارز های یورو و جی بی پی رو هم ترید کردم ...

بازار طلا جزو سخت ترین بازار ها هست هم تحلیلش هم ترید کردنش

اگه شما سبک تحلیلتون درست باشه و اصولی رفته باشید جلو بک تست گرفته باشید فرقی نداره چه بازاری باشه ارز دیجیتال و فارکس و بورس و... میتونید توش فعالیت کنید

اسپرد ارز ها در بروکر های مختلف فرق میکنه

شما باید براساس سبک تریدتون حساب معاملاتی در بروکر رو انتخاب کنید

بروکر ها انواع حساب معاملاتی رو ارائه میدن مثلا بروکر آمارکت حساب زیرو میده که اسپرداش نزدیک صفره و عملا اسپردی نداره ولی کمیسیون بیشتری میگیره ازتویا بروکر رده اولی مثل fxpro که جزو ۱۰ بروکر برتر حهان هست حسابی داره که برای اسکالپ مناسب تر هست

پس باید در انتخاب بروکر و حساب معاملاتی دقت کنید