boropeykaret مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 5015 عنوان دارم میمیرم😭😭😭 238 بازدید | 19 پست ته سیم ارتودنسیم کج شده به سمت لثه و از براکت جدا شده کل دهنم زخمه نمیتونم دهنمو وا کنم حتی رو لبم پاره پورس دردشم که...😭😭آخر هفته وقت دکترمه اون موقع نمیتون صبر کنم دکترم شهر دوره زود تر نمیتونم برم😭تو رو خدا کسی تاحالا ارتودنسی داشته و این موردو تجربه کرده؟😢 [ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍] 1403/08/20 | 18:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boropeykaret مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 5015 ناخن گیر رو تمیز بشور و ضدعفونی کنبعد اون تیکه رو بچین با آب بشورم کافیه یا صابون و مایع هم بزنم؟ [ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]
aram2004 عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 489 برو میبینیم دندانپزشکی بگو درست کنم تا بری پیش دکترت معمولا انجام نمیدن یا اگه بدن کلی میگیرن
boropeykaret مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 5015 برو میبینیم دندانپزشکی بگو درست کنم تا بری پیش دکترت زنگ زدم دکتر نبود تو مطبساعت شیش میرن..نمیدونم تا فردا بعد از ظهر چیکار کنم [ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]
aram2004 عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 489 با آب بشورم کافیه یا صابون و مایع هم بزنم؟ من یادم یه بار اینطوری شومبتادین و الکل و صابون زدم 😂با مایع خوب بشور فکر کنم که کافی باشهفقط ممکنه که خودت تنها نتونی بده یکی انجام بده وحتما از ته ته بگیره
boropeykaret مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 5015 معمولا انجام نمیدن یا اگه بدن کلی میگیرن درسته دکترم جور نشد و رفته از مطب ولی دکتر ارتودنسی و این دکتر ساده باهم رفیقن خودش بهم معرفیش کرد [ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]
boropeykaret مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 5015 من یادم یه بار اینطوری شومبتادین و الکل و صابون زدم 😂با مایع خوب بشور فکر کنم که کافی باشهفقط ممکنه ... به تظرت از ته ته بگیرم باعث نمیشه از اون یکی براکت هم جدا بشه؟ [ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]
aram2004 عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 489 به تظرت از ته ته بگیرم باعث نمیشه از اون یکی براکت هم جدا بشه؟ نه اگه از ته ته نگیری اون تیکه باقی مانده لبت رو پاره میکنه و با الان فرقی نداری
aram2004 عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 489 درسته دکترم جور نشد و رفته از مطب ولی دکتر ارتودنسی و این دکتر ساده باهم رفیقن خودش بهم معرفیش کرد خیلی خوبه اینطوری
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 8019 خیلی عادیه که اولش مگه بهت خمیر نداد؟به من یه مدل خمیر مانندی داد برای اینجور موقعا میزدم روش تا وقتی نوبت داشتم Keep swimming🪸🐛
دوتاگلپسر عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 1951 با آب بشورم کافیه یا صابون و مایع هم بزنم؟ عزیزم پسر منم ارتودنسی داره چند بار اینطوری شده انقدر جنس سیمش سخت و غیر قابل چیدنه که هر بار اینطوری شد ما مجبور شدیم کلا سیم رو از داخل براکت ها کشیدیم بیرون درش آوردیم کلا فکر کنم شما هم مجبور بشی همین کارو کنی 🥺🥺