2777
2789
عنوان

خواستگارم دلمو برده اما 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 73 پست
با این وضع طلاق تو جامعه و گرفتن مهریه ها از طرف خانوما والله پسره عاقله

مسعله مهریه نیس مسعله برخوردش با خانومه گفته از اون اهن پرستاییی میفمهی؟؟

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با چ اعتماد بنفسی با سکه ۶۰ تومنی ۳۱۳ تا سکه میخای،فکر کروی طرف بلانسلت جمع حالیش نیست؟ اصلا خودت می ...

والا منم موافقم اصلا اعتمادی نیس 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بله تا حدودی ولی حرفشو خیلی بد زده میتونست بگه کمترش کن نه اینکه تو اهن پرستی فلانی

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

دمت گرم

پسرا عاقل شدن شکر خدا

بدبختا اینقدر مهریه دادن و زندگیاشون پاشیده شد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مسعله مهریه نیس مسعله برخوردش با خانومه گفته از اون اهن پرستاییی میفمهی؟؟

کلمه آخر جملت و یه بار دیگه بخون لحن شما هم کمتر از اون آقا پسر نیست

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
با چ اعتماد بنفسی با سکه ۶۰ تومنی ۳۱۳ تا سکه میخای،فکر کروی طرف بلانسلت جمع حالیش نیست؟ اصلا خودت می ...

تو فامیلای ما همه 500سکه ن شما خودت حتما 14سکع ای زورت میاد

خدایا مرسی ♥️

۳۱۳تا زیاده ولی حرف اونم جالب نبوده.

اگه شرایطش خوبه باهاش ادامه بده مشاوره حتما برو و در مورد مهریه آرسر تصمیم بگیر

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
114تا سکه هم قبول نداره فقط میگه 14

دونگ خونه اگه داره وبزنی اره

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی