2777
2789
عنوان

اگه معلم بودین

91 بازدید | 8 پست

بادانش آموزای بشدت شلوغ ودرسنخون 

دانش آموزایی که درس میدی بادوستاشون حرف میزنن 

دانش آموزایی که هرچقد میکنی اینکاربدو نکن ولی اصلا به حرفت گوش نمیدن 

دانش آموزایی که نه به درس گوش میدن ونه میزارن که درس بدی 

من واقعا کلافه شدم باهاشون خوب میشم پرو میشن بدترشلوغی میکنن تنبیه میکنم یه دیقه آروم میشن وبعددوباره شروع میکنن به شلوغی 

دیگه خسته شدم ازدستشون بخدا وقتی توکلاسم اونقدازم انرژی میره همش میان کنارمیزم خانم اجازه خانم اجازه 

شمابگین من چیکارکنم 

نحوه تدریس شما رو نمیدونم ولی دبیر فیزیکمون همیشه میگفت اگه خوب درس بدی که دانش آموز یاد بگیره سرکلاس گوش میکنه..

البته خب اگه راهنمایی یا دبستانن هنوز کوچولون.. به مدیر بگو با اولیا جلسه بذاره.. سعی کن سر کلاس باهاشون خوب باشی و از در دوستی وارد شی

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نحوه تدریس شما رو نمیدونم ولی دبیر فیزیکمون همیشه میگفت اگه خوب درس بدی که دانش آموز یاد بگیره سرکلا ...

عزیزم باحرف استادتون موافقم 

اما من نمیتونم برای صفحه به صفحه ی کتاب هرروز وسائل آموزشی بگیرم 

مگه چقد حقوق میگیرم؟...

۲ونیم میل میره سرویس مابقی قسط ووام....

خودشم دوپایه هستم 

به اولیاشونم گفتن اماکارسازنبود

من رسما میرم اونجا برا بچه داری

خشونت فرهنگیبه اونایی که شلوغ میکنن مشق اضافه بده

میدم یهو میبینی بلندشده رفته میزآخربادوستش حرف میزنه میگم مگه مشق ندادم یه دیقه میشینه رومشقش بعددوباره....

عزیزم باحرف استادتون موافقم اما من نمیتونم برای صفحه به صفحه ی کتاب هرروز وسائل آموزشی بگیرم مگه چقد ...

خیلی سخته واقعا درکتون میکنم..

تنها کاری که میشه کرد تحمل کردنه.. من تا به حال تو جایگاه باارزش معلمی نبودم و نمیدونم حرفی که میگم درسته یا نه؟ اما اگه جاتون بودم و همه تلاشام جواب نمیداد ی دور فقط درسو برا همه میگفتم و تمرکزمو میذاشتم رو اونی که واقعا اهمیت میده و میخونه و میخواد که یاد بگیره..

.

سختی کارمون همین جاست دیگه

من بیشتر از خودم دلم برا دانش آموزایی که واقعا اشتیاق دارن به درس میسوزه در حقشون اجحاف میشه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

خیلی سخته واقعا درکتون میکنم..تنها کاری که میشه کرد تحمل کردنه.. من تا به حال تو جایگاه باارزش معلمی ...

همین درکتون برام کلی ارزش داره کاش همه مثل شما درک میکردن 

من تیکه آهن نیستم که منم دل دارم منم توبچگی ازمعلمام کتک خوردم از کتک زدن بیزارم اما واقعا دیگه راهی برام نمونده 

حتی جوری کتک نمیزنم که دردشون بگیره خیلی آروم میزنم اما بازم نمیخوام حتی دستم بهشون بخوره....

امانمیشع😔😞