2777
2789
عنوان

پسره بهم گفت خنگ پاستوریزه🥲💔

166 بازدید | 12 پست

من ۱۹سالمه ولی دوس پسر نداشتم خطایی م کردم همین در حد چت معمولی ۱روزه بوده بعدش بلاک کردم

دیروز تو چت ناشناس ی پسره گفت سن ت که بره بالا پشیمون میشی ک چرا انقد خودتو محدود کردی و شیطونی و اینا نکردی😑گفتم انرژی و شیطونی مو گذاشتم واسه شوهر اینده م🚶🏽‍♀️گف پشیمون میشی عقده ای میشی اینجور زندگیا بیشترش طلاقه😐(درحالی ک اتفاقا فک میکنم  برعکسه بیشتر اونایی م ک با دوستی ازدواج کردن زندگی شون پر از دعواعه) گف انقد خنگ و پاستوریزه نباش😐

دیگه جوابشو ندادم

نظرتون چیه؟ ینی ی دختر همه کار کنه بعد بره خونه شوهر اینجوری خوبه؟؟؟؟؟

پسره ۳۰سالش بود چنان فاز بزرگی و غرور داش میگفت من ب این سن رسیدم ی عالمه دوستِ....داشته🤦‍♀️

منم از این حرفا شنیدم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرزه ها تفکرشون هم خرابه مثل خودشون 

ولشون کن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ترفندهاشون آپدیت شده پسرا، بگو باشه به خواهرتم بگو بره ... که بعدا پشیمون نشه از اینکه بغل هر ناکسی نرفته!

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

نه خوب نیست همون پسر بخاد ازدواج کنه دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده هست 

ولی اینکه ازدواج با دوستی بد میشع هم اینجوری نیست به شرطی که از این دوستای الکی نباشه با ادمش و هدف دار نه واسه وقت گذشتن فقط به قصد ازدواج 

میخاس بگی همینکه خاهرتو ننت، عقده ای نشدن،، هزار ب هیچ از بقیه جلوان.. 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆