2777
2789
عنوان

انتخاب همسر

1064 بازدید | 82 پست

سلام بچه ها
من خیلی وقته مطالب این سایت رو می خونم و از نظرات شما تو حل مشکلاتم استفاده می کنم.
امروز عضو شدم تا بتونم خودمم سوال بپرسم و نظر شمارو بدونم.
پیشاپیش از اینکه وقت میذارید و جواب میدید تشکر می کنم.
مشکلم اینه که من یه خواستگاری دارم که مدت یه ماهه باهم در ارتباط هستیم. ایشون پسر خوبی هستن اخلاقای بدشون خیلی از اخلاقای خوبشون کمتره، خصوصیت های خوبی دارن که من همیشه آرزو داشتم همسرم دارای اون خصوصیت ها باشه، خیلی مهربون، صبور، آروم هستن، اهل کار و خانواده هستن و ...
از نظر موقعیت اقتصادی و خانوادگی شرایط خوبی دارن و در کل 60-70 درصد با معیارهای من مطابقت دارن.
اما من دو سه تا مشکل با ایشون دارم که نمیدونم قابل چشم پوشی هست یا نه، و اگر نیست باید چیکار کنم.
اول اینکه ایشون عاداتی مثل باد معده زدن با صدای بلند، مرتب مسواک نزدن، لقمه بزرگ برداشتن، بالا کشیدن بینی (ببخشید) دارن!
دوم اینکه گاهی با خشونت در مورد کتک زدن بچه حرف میزنن که اگر فلان کارو نکنه جوری میزنمش که حتما انجام بده و ...
و سوم اینکه با مادرشون مودبانه صحبت نمی کنن و توجیه شون اینه که من با مادرم شوخی دارم و شما خیالت راحت باشه با خود شما و مادرت مودبانه برخورد می کنم.
و مورد آخر که خیلی شاید براتون خنده دار باشه اینه که خیلی عاطفی هستن و من میترسم این شدت عشق و علاقه باعث بشه از من انتظاراتی پیدا کنن که در حد توانم نیست!
سوالم اینه که اگر شما جای من باشید این خواستگارو قبول می کنید یا رد می کنید؟ اگر قبول می کنید این مشکلات رو چطور حل می کنید؟
ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نطر من زندگی کردن با هنچین شخصی خیلی سخته

اگه طرف اهل تغییر و پیشرفت باشه میشه ساختش من نمونه شو دیدم ولی اگه تغییرناپذیر باشه سختی زیادی در پیش داری

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

عووووووووووووووووووق

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

تقریبا میشه گفت قابل اغماضه به جز 

اون بخشی که با مادرشون بد برخورد میکنند که اصلا شوخی در نظر نگیریدش بعدا در زندگیه خودتون با شما بدترشو رفتار میکنه...

و دو ابنکه گفته حتی ممکنه دست رو بچه بلند کنه یعنی پتانسیل زدن هم در خودش میبینه.....

من کاملا نظر شخصیمو گفتم شاید هر کسی با این دیگاه های من موافق نباشه...

به هر حال هر نوع اخلاق و رفتاری نسبیه...ممکنه این اتفاقات بعدا تو زندگیتون بیافته یا نیافته. 

خیلی معذرت میخام

شما باید ایشونو دوباره ادب کنی

کسی ک خودش باد معده و......انجام میده

میخاد بچه رو با کتک ب مجاب کنه؟؟؟؟  

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️