2777
2789
عنوان

چرا یهو همتون گربه دوست شدید😑🐈🐈

467 بازدید | 52 پست

قبلاً کمتر کسی پیدا میشد که فقط گربه ها رو دوست بداره

یا همه حیوانات رو دوست میداشت یا هیچکدوم شونو 

اما الان اکثرا گربه دوست دارن 

اینکه بسیارخوب، 

اما چرا فقط دوستدار و حمایتگر گربه؟ 

بیاید از همه حیوانات شهرمون حمایت کنیم 

اونا بی دفاع هستن

📌" دشمنان حقوق حیوانات اعلام حضور نکنند" 

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حامی حقوق سوسکها هستم

شجاع😎

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

من قبلا خیلی گربه هارو دوست داشتم ولی از وقتی اومد دوتا مرغ عشقامو گرفت برد زیاد دوسشون ندارم همین صبح در نیمه باز بود داشت میومد تو بقیه رو ببره شانس اوردم فهمیدم سریع بستم درو

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

من بدم میاد از گربه کلا حیوون دوست نیستم با اینکه همیشه برا کبوترا و سگ و گربه ها غذا میریزم ولی دوسشون ندارم برا شادی روح پدرم اینکارو میکنم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

تا ازشون نگهداری نکنی نمیتونی متوجه بشی چه موجودات دوست داشتنی ای هستن🥰

من ی سگ که شهرداری یکی از پاهاشو با تیر زده بود و نمیتونست درست راه بره رو غذا رسانی میکردم که دوسال پیش خودم بود یبار زایمان کرد هست تا توله آورد یدفه دیگه دوازده تا که چهار ماهه که شدن دادم عشایر 

یهو ناپدید شد فک کردم شهرداری کشتش که یهو برگشت و همون شب زایمان کرد و هفتا توله گذاشته رو دستم😐🤣

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

ببین ربطی به دوست داشتن نداره من همیشه ترس شدید از گربه داشتم و دارم ولی این چندروز مجبور شدیم یه بچه گربه رو بیاریم داخل خونه حتی،مریض شد دکتر هم بردیمش و نموند خلاصه  

منی که فوبیای گربه دارم به اون گربه داشتم حس مادرانه پیدا میکردم انگار  

هر حیوون دیگه ای هم بود همین طور میشد قطعا

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰