2777
2789
عنوان

تومور مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 57 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما از كار صمديان راضي بوديد؟

فعلا که خوبه راضیم فقط به حق علی خیر نبینن که زیر میزی میگیرن آخه بی شرف تو چه نیازی به اون پول داری 

خونه ماشین ویلا سفر خارجی همه چیز که بهترین و بالاترینش مال ایناست دیگه چی میخوان که به حقوق ماهی ۲۰۰ میلیون راضی نیستن از هرکی صد تومن ۸۰ تومن زیر میزی میگیرن 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

عزيزم همشون همينن چاره اي نيس فقط خوب بشن ادم حاضره همه چيزشا بفروشه و حالشون خوب باشه بالاسر بچه هاشون باشن 

خدا بزرگه ممنونم از راهنماييت 

حالا شماره گيو شريفي هم از ادمين پيجش گرفتم موندم بين اين دوتا كدوم بهتره ؟؟ شما تحقيق كرديد رفتيد پيش صمديان؟

عزيزم همشون همينن چاره اي نيس فقط خوب بشن ادم حاضره همه چيزشا بفروشه و حالشون خوب باشه بالاسر بچه ها ...

گیو میگن خودش دچار مشکل شده و دیگه تیغ جراحی دستش نمیگیره نمیدونم چقد این حرف صحت داره 

و تیمش جراحی میکنن 

و زیر میزی هم بیشتر ازبقیه میگیره ما پیش شیروانی صمدیان و حسن رضا محمدی رفتیم هر سه دکترای خوبین شوهرم با این ارتباط بر قرار کرد و رفت پیشش 

ولی حتما پیش یکیشون برین برای مشورت

گیو میگن خودش دچار مشکل شده و دیگه تیغ جراحی دستش نمیگیره نمیدونم چقد این حرف صحت داره و تیمش جراحی ...

منم شنيدم گيو خودش انجام نميده و خيلي تبليغاتين 

ممنونم از راهنماييتون ❤️

گیو میگن خودش دچار مشکل شده و دیگه تیغ جراحی دستش نمیگیره نمیدونم چقد این حرف صحت داره و تیمش جراحی ...

سلام عزيزم خوبيد همسرتون بهترن انشالله؟ 

ما اومديم پيش گيو شريفي ولي اصلا مداركمون نگاه نكرد و رو صندلي خواب بود دستيلرش گف بايد عمل بشه وگرن دوسال ديگ خطرناك ميشه نميدونيم چيكاركنيم

سلام عزيزم خوبيد همسرتون بهترن انشالله؟ ما اومديم پيش گيو شريفي ولي اصلا مداركمون نگاه نكرد و رو صند ...

عزیزم پیش دوتا دکتر دیگه هم ببرین پیش محمد صمدیان یا حسن رضا محمدیان اینا خودشون مدارک نگاه میکنن به ماهم تو شهر خودمون دو تا دکتر گفتن عمل نکنین 

ولی ۵ تا دکتر گفتن عمل کنین تا گریدش پایین که رشد نکنه سخت بشه عملش 

یه دکتر گفت تا ۵ سال پیش این تومور هارو عمل نمیکردن میموند یا رشد نمیکرد یا رشد میکرد ‌ و گریدش بالا می‌رفت بستگی به شانس طرف داشت ولی الان ریسک نمی‌کنن عمل میکنن

سلام عزيزم خوبيد همسرتون بهترن انشالله؟ ما اومديم پيش گيو شريفي ولي اصلا مداركمون نگاه نكرد و رو صند ...

کاش اصلا همسرتون نمیفهمید آدم وقتی می‌فهمه دیگه تلقین ولش نمیکنه 

همسر من تشنج کرد 

باز یه سال نفهمید سال بعد متوجه شدیم 

اولش که عمل کرده بود 

ده روز اول سخت بود 

سمت چپش از کار افتاده بود و بیست شب نخوابید عذاب الهی بود ولی الان خدارو شکر خوبه الحمدالله شکر خدا با فیزیو تراپی پاش که همون ده روز اول برگشت 

دستش هم که الان شاید ۹۵ درصد برگشته باشه کاراشو کامل خودش انجام میده 

و مشکلی نداره 

دیگه نمیدونم خواست خدا چیه ان شالله  به حق فاطمه ی زهرا به حق علی اکبر جوون امام حسین که تومور بره و پشت سرشم نگاه نکنه 

و دیگه وجود نداشته باشه تو سرش 

همچنین شوهرشما براش معجزه ای شه و این دفعه ام آر ای داد بگن تومور نیست 

من میگم باز با دکترای دیگه مشورت کنین 

پيش محمد صمديان اخر بهمن نوبت بهم داده ميخايم بياريم 

اگ بشه شيرواني هم ميگيرم يه نوبت ميريم 

دستيار گيو هم گف اگ الان عمل نكنيد دوسال ديگ خطرناك ميشه الان اگ برداريد ديگ كامل درمان ميشيد 

خيلي روزهاي سختيه شما چجوري تحمل كرديد بچه هام خيلي كوچيكن 

کاش اصلا همسرتون نمیفهمید آدم وقتی می‌فهمه دیگه تلقین ولش نمیکنه همسر من تشنج کرد باز یه سال نفهمید ...

انشالله كه هيچوقت برنميگرده و سالم و سلامت كنارتون هستن و روزهاي خوب مياد 

خدا به ما هم كمك كنه كه اين روزها رو با عاقبت بخيري پشت سربزاريم شما مشخص نشد پرتو ميخاد يا نه ؟ دكتر نگفتن اين مدل توده ها عود دارن يا نه؟ هميشه دعاتون ميكنم كه بگن پرتو نميخاد و تموم شده

انشالله كه هيچوقت برنميگرده و سالم و سلامت كنارتون هستن و روزهاي خوب مياد خدا به ما هم كمك كنه كه اي ...

خدا از دهنت بشنوه خواهر منم دعاتون میکنم فقط تموم شه 

من بچه هاي بي گناهمو گذاشتم پيش خونوادم و اين همه راه كوبيديم تا اونجا بعدم پنج ساعت توي راه پله نشستيم وقتي رفتيم داخل اتاق گيو شريفي رو صندلي خاب بود و چهارتا مريض ديگ هم داخل بودن دستيارشم شيريني ميخورد و ميخنديدن بعدم از خواب پريد گف برو عمل برو تو اون اتاق فرم بگير 

همين…. من نميدونم واقعا شايد براي بعضيا خوب بوده ولي من اين جوري ديدم تو مطبش 

من بچه هاي بي گناهمو گذاشتم پيش خونوادم و اين همه راه كوبيديم تا اونجا بعدم پنج ساعت توي راه پله نشس ...

عزیزم من خصوصی پیام دادم بهتون اومد؟