2777
2789
عنوان

تومور مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 57 پست
فقط گفتن گریدش پایین میشه خوش خیم همسر شما هم تشنج کرد؟؟به یه دکتر گوش ندین حتما پیش دو سه تا دکتر ...

به ما هم تو ام ار اي گفتن گريدش پايينه 

ولي عمل حالا نميخاد تشنج نكرده تا حالا اين دكترا تهرانن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ما هم تو ام ار اي گفتن گريدش پايينه ولي عمل حالا نميخاد تشنج نكرده تا حالا اين دكترا تهرانن؟

بله  عزیزم تهران 

تشنج نکرده از کجا متوجه شدین؟

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
ما اصفهانيم ولي اگ نياز باشه ميايم اونجا كه دكتر بره

به حق جوادالائمه که نیاز نمیشه که عمل کنه و معجزه ای میشه و حالشون خوب خوب میشه

عزيزم بخاطرسردرد معمولي ام ار اي خواستن بعد مشخص شده تودده كوچيكه سايزش و گفتن چون به جايي فشار نيورده عمل نميخاد كوچيكه و بايد چكاب بره هميشه اسمشم همون گليوما انگار و گفتن نوددرصد خوشخيم

به حق جوادالائمه که نیاز نمیشه که عمل کنه و معجزه ای میشه و حالشون خوب خوب میشه

ممنونم انشالله شما هم سلامت كامل بشن و ديگ نياز به هيچ دارويي نداشته باشن 

الان حالشون خوبه ميتونن سركار برن؟

ممنونم انشالله شما هم سلامت كامل بشن و ديگ نياز به هيچ دارويي نداشته باشن الان حالشون خوبه ميتونن سر ...

سر کار که نمیره دو ساعت میره مغازه میاد خیلی خسته و بی جون میشه 

دکتر گفت من تمام تلاشمو کردم بیشترشو در آوردم 

دیگه فقط خدا میدونه توکلمون به خداست به حق امام حسین که نیاز نباشه من که مردم با دوتا بچه کوچیک

هیچ مسلمونی پاش به دکتر و بیمارستان باز نشه 

عزيزدلم نگران نباشيد دكترصمديان خيلي معروفه ايشالا كه سلامت كامل ميشن و اينكه حالا طبيعيه بي جون و بي حوصله باشه بهرحال عمل كرده زمان ميخاد تا به روال طبيعي برسه اميدتون بخدا باشه كاش ماهم تهران بوديم مداركمونا پيش گيو شريفي و صمديان ميبرديم

عزيزدلم نگران نباشيد دكترصمديان خيلي معروفه ايشالا كه سلامت كامل ميشن و اينكه حالا طبيعيه بي جون و ب ...

عزیز جان تهرانم نیستی بلیط بگیر برو تهران نشون بده الکی که نیست مغز خیلی مهم حالا یه ویزیت بشین بلکه بگن هیچی نیست خیالتون راحت شه