بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
ولی من دوسش دارم مامانش دائم پر ش میکنه ک منصرف شو از این ازدواج وگرنه خودشم منو دوست داشت چون وضع م ...
چند سالته؟
دوس داشتن وقتی ارزش داره که 2 طرفه باشه.
شما ازدواجم که بکنی با این ادم و خانواده ش زندگی خوبی نخواهی داشت. اون موقع عشق هم از سرت میفته
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
چند سالته؟ دوس داشتن وقتی ارزش داره که 2 طرفه باشه. شما ازدواجم که بکنی با این ادم و خانواده ش زندگی ...
دو ماه دیگه میشه ۲۳ سالم
من دبیر شیمی هستم خواستگار سنتی خییلییی کم دارم دوست دارم ازدواج کنم با این شخص پارسال آشنا شدم بعد دو ماه دوستی اومد خواستگاریم ولی خب سر انگشتر نشون ک مامانش گفت نمی خریم بهم خورد بعدش دوباره باز اومد گفت مامانم گفته میخریم دوباره خواستن بیان ک سر بزنگاه باز موج مامانشو گرفت گفت نمیآیم رفتتتت تا سه ماه بعد ک دوباره خودشو مهربون گرفت و اومدن باز بخاطر جابجایی یک تاریخ کاغذ نویسی مامانش خودشو گرفت گفت نمی خوایم