2777
2789

ببین یه روش ثابتب تو اینترنت هست اما من یه روشی بهت میدم که مادرم اونجوری درست میکرد من خودمم همین الان درست کردم

اول پیاز و نگینی ریز خرد و سرخ میکنی

بعد از طلایی شدن پیاز عدس شسته شده رو با یه مقدار رشته سوپی (حواست باشه رشته رو زیاد نذاری سفت و بد مزه میشه) بهش اضافه میکنی و بالاشون آب جوش بریز به قل خوردن که افتاد نوک قاشق چای خوری فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری پاپریکا نمک به اندازه ای که فکر میکنی خوبه و یه زره بیشتر از نوک قاشق سوپ خوری بهش زرد چوبه با دو قطر آب لیمو اضافه کن

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مرسییی عزیزم مرغ نمیخاد؟

اگه دوست داشتی مرغ بزاری همون اول سینه مرغ و با پیاز داغ یذره تفت بده رنگش سفید شد بقیه مراحل و انجام بده نوش جونت گلم

رک نظرم رو مینویسم؛ اگه چپکی فهمیدی تنضیمات 🧠و چک کن صرفا جهت اطلاع گزارش زن ها:من ۳ بار تعلیق شدم و با همین اکانت دو کارتی دارم وسط اوتوبان نی نی سایت خلاف جهت میرونم🚗 نی نی یار جان، تی بالا میسر من که با تعلیق شما از رو نمیرم پس صلوات بفرست باهم حلش کنیم😬بابا بخدا حامل پیام صلحم🏳😂.)🇮🇷🫀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋