سرآشپزخانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1080 عنوان گوشی A35 116 بازدید | 5 پست کسی هست گوشیش A35 باشه راضی هستین خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩❤️👨خدایا خیلی دوستتدارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️ 1403/08/20 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
stilamim عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 8114 بابلم داره راضیه عکس و فیلم خیلی خوب میگیره حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
سرآشپزخانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1080 من دارم معمولیه عزیزم قابل قبوله دوربینش خوبه خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩❤️👨خدایا خیلی دوستتدارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
سرآشپزخانوووم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 1080 بابلم داره راضیه عکس و فیلم خیلی خوب میگیره منم دوربینش برام مهم هس خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩❤️👨خدایا خیلی دوستتدارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
ماگ۲۲۲۲ عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 394 دوربینش خوبه بستگی داره برای چی بخوای ،برای روزمره و معمولی خوبه عزیزم حرفه ای نیست ،خیلی بدهم نیست