من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 عنوان حالم از هر چی مرده بهم می خوره 148 بازدید | 10 پست شوهرم کاری کرده از مرد ها متنفر شم یه حس خیلی بد دارم به همه دلمو از خودش کلا سرد کرده ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه 1403/08/20 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ruohi عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 14191 هر چی ازین جنس دور باشی در ارامشی نانوا هم جوش شیرین می زند بیچاره فرهاد
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 چرا روانیم کرده به هر چیزی گیر میده میگه چرا تو گوشی داداشت عکس داری میگه با داداشت و پدرت رو بوسی نکن مریضه بدبخت ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 چیکار کرده روانیم کرده به هر چیزی گیر میده میگه چرا تو گوشی داداشت عکس داری میگه با داداشت و پدرت رو بوسی نکن مریضه بدبخت ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
من_ساکن_چشماشم مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 2014 هر چی ازین جنس دور باشی در ارامشی اخ اخ که دلم خونه ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
بانو0051 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 917 روانیم کرده به هر چیزی گیر میده میگه چرا تو گوشی داداشت عکس داری میگه با داداشت و پدرت رو بوسی نکن م ... 🤔
بانو0051 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 917 چه حساسیتی داره وقتی خود عرف و دین برای پدر و برادر محدودیت نگذاشته این مشکلاشو رفع کن بعداً به مشکل میخوریدا اگه ی کلمه با ی نفر غریبه حرف زدی دیگه لابد خون به پا میکنن
golyaaasam عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 10082 روانیم کرده به هر چیزی گیر میده میگه چرا تو گوشی داداشت عکس داری میگه با داداشت و پدرت رو بوسی نکن م ... وای خاک این شوهرت بدبینی مزمن داره به قول خودت بیماره فرشته کوچولو💫🧚♀️
anbureedan عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 55 هر چی ازین جنس دور باشی در ارامشی هرچی تقوا بیشتر باشه و شرع رعایت بشه کلی مشکلات بوجود نمیاد پیچیده نیست خیلی ....