2777
2789
عنوان

کیا طلاق گرفتن

156 بازدید | 15 پست

18سالمه امروز امضا زدم وتموم 

حس عجیبی دارم حس آزادی و هیجان استرس خوشحالی ترکیبیه

ولی ناراحتم یه کوچولو بخاطر بچگیم بخاطر عمر ونوجونیم 

بنطرتون اینده دارم؟ 

من خیلی از این حرفا ازشون شنیدم قبلا بهم میگفتن هیچکس نمیگیرتت وتنها میمونی و یا پیرمرد میاد سمتت واین حرفا ویا مرد مطلق میاد سمتت یا بچه داره و...

ببینید من الان اصلا اصلااا به فکر ازدواج مجدد نیستم و درد و عذابی که توی این سالها کشیدم برام کافیه (حتی حالمم از ازدواج بهم میخوره)

فقط این حرفا آزارم میده یعنی واقعا اینطوره؟ یک پیرمرد چطور به خودش اجازه میده دختر ۱۸ساله بگیره یا یک مرد مطلقه یعنی واقعیه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انشاالله هر چی به صلاحته پیش بیاد منم تو فکرشم؛دلیل طلاقتون چی بود

دلایل خیلی زیادن یکی دوتا نیستن یعنی میتونم بگم توی جهنم بودم که اومدم بیرون خیلی امتحان سختی بود 

هرکاری کردم سازش کنم نشد که نشد

عزیزم ما یکی فامیلامون تو سن کم طلاق گرفت درسشو ادامه داد پزشکی میخونه مطمئنا آینده قشنگتری نسبت به اون ازدواج خواهد داشت شمام رو خودت سرمایه گذاری کن حرف بقیه رو کلا نمی‌خواد بهش فکر کنی بال و پر بدی به خدا توکل کن بهترین راه برات نمایان میشه 

هنوز سنی نداری عزیزم بیخیال حرفای بقیه 

ولی مگه مطلقه چشه؟؟ مثلا من که الان مجردم مطلقه اومده خواستگاریم چه اشکالی داره 

بلاخره ایشون با یه آدم شتباهی ازدواج کرده مگه کار خلافی کرده؟!!!

هنوز سنی نداری عزیزم بیخیال حرفای بقیه ولی مگه مطلقه چشه؟؟ مثلا من که الان مجردم مطلقه اومده خواستگا ...

دقیقا مثلا خودش الان مطلقه نیست مگه؟ گناهی کرده؟ فقط ازدواج اشتباهی داشتن دیگ سازگار نبودن

چرت میگن

هفت ماهه جداشدم یه خواستگار دارم که تا حالا ازدواج نکرده 32 سالشه کار خوب خونه خدب ماشین خوب

اصلا ربطی نداره

البته ایشون قبل ازدواج هم خواستگارم بودن

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

دختر تو مثل خودمی 18 سالته بهترین آینده رو میتونی برای خودت رقم بزنی شوهر چیه درس بخون خوش گذرانی کن ببین چه خواستگار هایی میاد اووو کو تا 30 سالگی شما مردم از 30 سال به بعد ازدواج میکننذ

من و تو یه جورایی همدردیم منم 18 سالمه با این تفاوت که من باردارم اومدم خونه پدرم از شوهرم شکایت کردم هر روز میگذره بیشتر دوست دارم طلاق بگیرم و خودمو از این خانواده نفهم بکندم