2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشین پس انداز هم داشته باشه ولی خونه نه

اره خیلی خوبه 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

دیگه خوبه .. شعلهای آبرومند و خوب.داره  همینه الان اکثرا درآمدها.. خوبه ک شما هم کار می‌کنید  به هر حال کمک خرجه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

نه از معلما خوشم نمیاد

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ببین زندگیه کارمندیه دیگه. ولی میتونی با برنامه ریزی و کم کم صاحب همه چی بشی. مثلا من طلاهامو فروختم خونه ساختیم. بعد دوباره چندتا قرعه کشی خونگی برداشتم وطلا خریدیم الان میخوام بفروشم برای اپارتمان پیش خرید کنیم. ماشینمون ایرانیه. ولی خب یسری امکانات هم هست مثلا میتونیم وسایل خونه اقساطی بخریم .و بن خرید و...