مبلهام خیلی کثیفه با شامپو تمیز میکنم بعد از یک هفته مثل قبل میشه تازه سه ساله خریدمشون اگه بدم با دستگاه بشورن خوب میشه یا در حد همون شامپو فرشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی تجربه در زمینه شستن مبل داره
بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
نمیدونم گلم منم میخوام بدم بشورن اما نمیدونم چه جوری میشه.
عمیق ترین درد زندگی دل بستن به کسی است که بدانی هرگز به تو تعلق ندارد. دنیا اونقدر بزرگه که برای همه مخلوقات جا هست پس به جای اینکه جای یکی دیگه رو بگیری ....سعی کن جای واقعی خودتو پیدا کنی.
عزیزم من از چند نفر که با دستگاه شسته بودن پرسیدم گفتن خیلی فرقی نکرده و تاثیر خاصی نداشته
مایع لکه بر ونیش که بطریش صورتیه رو بخر بریز تو آب کف درست کن کفش رو با تور یا اسفنج بکش رو مبلا خیلی تمیز می شه من می خواستم بیارم جمعه بشورن یکی این پیشنهاد رو داد شوشو شست خیلیییییی تمیز شد
خدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...
امیدوارم همچون سال های گذشته بتوانیم بهترین کیفیت را به شما مشتریان عزیز ارائه بفرماییم. قالیشویی زعفرانیه ۱۰ درصد تخفیف واسه کاربران نی نی سایت در نظر دارد .