2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

163 بازدید | 16 پست

خانوما من امروز10امین روز از زدن امپولم میگذره بی بی زدم بعد از3دقیقه هاله انداخت نظرتون چیه بعد5مین کاملا مشخص بود ولی کمرنگ به نظرتون باردارم؟

خداجونم ممنونم که من لایق مامان شدن دونستی خودت مراقب فندقم باش من عیدیم از حضرت معصومه گرفتم ایشالا همه ی منتظرا به مراد دلشون برسن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ماه گذشته بعد 10روز زدم اصلا هیچی نیفتاد

خداجونم ممنونم که من لایق مامان شدن دونستی خودت مراقب فندقم باش من عیدیم از حضرت معصومه گرفتم ایشالا همه ی منتظرا به مراد دلشون برسن   

2روز پیش هم ترشحاتم صورتی بود یک روز ولی الان باز سفید شده

چند روز عق انداختی؟

هیچی2روز دیگه وقتمه

فرداهم بزن اگه پررنگتر از امروزی بود و کمتر از سه دقیقه مثبت شد کاذب نیست...

انشاالله ک بارداری 

ولی من اولین بار تا ۱۸ روز بیبی چکام هاله مینداختنو باردارم نبودم (کاذب بودش !) 

Hcg

ان شاالله بارداری عزیزم ولی تا 14 روز بعد از تزریق کاذب نشون میده متأسفانه

منم همچین تجربه ای داشتم

خــــــدایا شکرت که برام معجزه کردی... عشق مامانی پسر عزیزم خوش اومدی به زندگی منو بابایی   

دعا کن واسم باردار باشم مخصوصا شما که بارداری