dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4211 عنوان خوشحالم 83 بازدید | 7 پست از یه رابطه اشتباه که داشت به ازدواج منجر میشد دور شدم جایی که آرامش نداشتم و همیشه باید ثابت میکردم آدم خوبی هستم، حالم خیلی بهتره الحمدلله دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم... 1403/08/20 | 10:53 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4211 خب خداروشکر....معلومه عاقلی و مستقل خیلی سختی کشیدم، خدا کمکم کرد، کنترل میشدم به همه بدبین بودم و تقریبا همیشه مقصر بودم ولی چشمام نمیدید دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
ppp عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 9316 منم دیشب همسرمو بلاک کردم.دارم تصمیم میگیرم ک طلاق بگیرم یا ن.احتمال 80 درصد برم.دیگه حسی بهش ندارم
yaxgbhiosafbhydackls عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 7253 خیلی سختی کشیدم، خدا کمکم کرد، کنترل میشدم به همه بدبین بودم و تقریبا همیشه مقصر بودم ولی چشمام نمید ... میدونم چی میگی خواهری....آخرش مهمه....ک آخرش الان قشنگه برات ....این مهمه خواهری😍😘🥹خیلی خوشحالم برات از عمق وجودم میگم🥹😘
satan76 عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 3575 خیلی سختی کشیدم، خدا کمکم کرد، کنترل میشدم به همه بدبین بودم و تقریبا همیشه مقصر بودم ولی چشمام نمید ... خوشبحالت اسی منم در شرف هستم خیلی شکاکه و بیکاره حوصلم نمیکشهکاش منم زودتر بشه این روزام «همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4211 خوشبحالت اسی منم در شرف هستم خیلی شکاکه و بیکاره حوصلم نمیکشهکاش منم زودتر بشه این روزام اگه خودت آدم سالمی هستی هیچکس نباید حق داشته باشه باهات طوری رفتار کنه که همش فکر کنی دور از جون خرابی دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...