2777
2789
عنوان

بانوی شاغل باش

133 بازدید | 11 پست

من خودم دوساله ازدواج کردم و به این نتیجه رسیدم باید کار کنم، نه برای اینکه دستم تو جیب خودم باشه و خرج خودم و همسرم رو جدا کنم، نه!! برای اینکه به خودم اعتماد به نفس بدم، مسئولیت پذیر باشم، کمک همسرم باشم و تو این گرونی و اقتصاد ازش خرج های نجومی نخوام و منم کسی باشم که پا به پاش برای آینده تلاش می‌کنه

یه مدت رفتم کار بسته بندی خرما و اینا و دیدم نمی‌صرفه حقوقش در برابر زحمتی که داشت

داخل تلگرام یه شغل خوب پیدا کردم، ده ها شغل در یک قاب!! 

خیلی راحت حالا می‌تونم روزانه حتی 700 هزار تومان هم درآمد داشته باشم و حتی روزایی فقط 30 هزار تومان! که این بستگی به خودم داره چقدر براش تلاش کنم.

حالا با شما کار دارم و می‌خوام بگم اگه شماام می‌خواید تو خونه بشینید نیم ساعت با گوشی کار کنید پول در بیارید و کنارش نهار شام بذارید و خونتونم تمیز کنید پس این فرصت رو از دست ندید... برام کامنت بذارید تا آیدی تلگرامم رو بدم و اونجا باهام در ارتباط باشید... داخل شاد و ایتا هم هستم فقط شرکت تنها تو تلگرام فعالیت داره نه جای دیگه‌ای!

داخل تلگرام براتون نماد اعتماد الکترونیکی پلیس فتا و شماره تلفن شرکت و همه چیز رو هم می‌فرستم که خیالتون راحت باشه♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما از همون کارای تایپ و گویندگی ایناست 🤣

من کار تایپش رو انجام میدم، می‌دونی من خودم اون کارایی که باید هزینه دانلود بدی رو اصلا قبول نکردم تا حالا و فقط با کارای رایگانش دارم میرم جلو و قسمت ادمینیش درآمد بیشتری داره

اما نیست واقعا، منم اول همین فکر رو میکردم و حالا دیدم جدی دارن حقوق میدن و درآمد داشتم :))

من تو دوران کرونا ۷۵ تومن دادم تا بتونم این کارا رو انجام بدم اما نشد. انقد شرایط سخت میذارن ک نمیشه کار کرد. و اولش هم اون شرایط نگفتن. من ک حلالشون نکردم. تو هم برا خودت آه و نفرین نخر.

من تو دوران کرونا ۷۵ تومن دادم تا بتونم این کارا رو انجام بدم اما نشد. انقد شرایط سخت میذارن ک نمیشه ...

من خودم الان ۹۹ تومن دادم برای ثبت نام، اما خب همونم الان در برابر درآمدی که داشتم دیگه ناچیزه نمی‌دونم والا هرکسی صلاح خودش رو بهتر می‌دونه من فقط گفتم به شما هم معرفی کنم