2777
2789
عنوان

هرچی در مورد IUD میدونین بگبن

96 بازدید | 11 پست

تصمیم دارم بذارم اما میترسم 

بعضیا میگن خونریزی مون خیلی زیاد شده یا لکه بینی زیاد داریم یا درد کمر و پهلو داریم و... بعضیاک راضین میگن عالیه

اونایی که دارین واسه شما چه عوارضی داشته؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من دوستم گذاشت همش شکایت داشت.میگفت پریودی سنگین دارم.بینش لکه داشت.اگر کار سنگین میکرد مثلاً ی چیز ...

ای خداااا😭😭😭

خدا کنه به من بساره

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه سوال مگه شما در ماه چند بار ...‌‌ذارید؟چرا خودتو آلوده درد کنی،ک ا ن دم استفاده کن

آخه من اصلا دیگه قصد بچه دار شدن ندارم کاندوم استفاده میکنیم اما میخوام iudهم بذارم دوتا روش جلوگیری داشته باشم که خیالم راحت باشه

فکرشو کن تو پریودی اینو برات میزارن.....وای سخته.من سونو واژینال تو‌پریوذی میدم خیلی سخته....‌‌کلا ک ...

من سونو واژینال زیاد رفتم حتی تو پریودی اما اذیت نشدم

همه میگن گذاشتنش دردی نداره

ما ۱۰ساله کاندوم استفاده میکنیم خیالم راحته

من با کاندوم هم استرس دارم میگم دوتا روش جلوگیری باشه امن تره 

از طرفی هم شوهرم میگه به بچه دیگه بیاریم اما من اصلا حاضر نیستم واسه همین میگم بذارم که اگه سهل انگاری کرد iud باشه 

کاش یه راهی بود به جز عمل بستن لوله ها که دیگه باردار نشی من میرفتم انجام میدادم😣

امپول بزن

هورمونی نمیسازه بهم