2777
2789

بارهاخواستم روخودم کارکنم تایمدت خوب بودداشتم خوب پیش میرفتم تااینکه بحثمون میشه دیگ نمیتونم ادامه بدم باززندگیم بهم میریزه

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم،حتی چندروز پیش میگفت سال بعد دوتامون وام بگیریم بزنیم تو کار و فلان ،منم تو دلم گفتم من وام ...

وقتی بچه داری سعی که به زندگیت حس خوب بدی 

از کوچیکترین چیزا میتونی انرژی مثبت بگیری مثلا یه فنجون چای  

من هرروز خیلی برای چای خوردن  خودم تایم میزارم حتما باید فنجون دلخواهم باشه 

سه مدل چای خریدم هر بار   هرکدوم میلم باشه دم میکنم با خرما یا نقل میخورم و واقعا  از اون لحطه احساس مثبت میگیرم 

طبیعیه منم گاهی بهم میریزم دلم میخواد برم جداشم 

اما بعد که اروم میشم خوبیای همسرمو بزرگ میکنم 

به اینده بدون همسرم فکر نمیکنم   حتی  وقتی ناراحتم ازش بهش میگم  واقعا من چجوری به بچمون بگم تو باباشی انقدر مامانشو اذیت میکنی 

بااینکه من بچه ندارم یعنی حسی به خودم و شوهرم میدم که من تو قراره بعدا باهم باشیم و بچه دار بشیم 

به بچتون نگاه کنید از زیباییش لذت ببرین  به ایند ش فکر کنید  با کوچیکترین چیزا میشه حس خوشبختی داشت 

من حتی تو بدترین شرایط مالی بودم  شرایطی که حتی نمیتونم الان بهش فکرم کنم  اما اون موقع همش میگفتم  من بالاخره از اینم میگذرم روزای خوبم میرسه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

منم

یه قضیه تو خونواده شوهرم هست فکر میکنم سنگینش تو کل نسل این خانواده افتاده،مادرشوهرم با ۸۰ سال سن از ۵ سالگی بچه طلاق شد،پسر دومش هم بعد ۴ سال طلاق گرفت ،پسر برادر بزرگه شوهرم بعد یک سال طلاق گرفت،خواهرشوهرم بعد ۲۰ سال جدا شده اما طلاق نگرفته فقط جدا و بی خبر از هم زندگی میکنن،خلاصه تو این خانواده طلاق ها بی دلیل و عجیبه،فکر می‌کنم دامن ما رو هم میگیره

منم ازدواج دومم وکلی مشکل داریم😔

با فکرت مشکلاتتو حل کن 

بخدا من خودم یه مشکل بزرگ بودم با اخلاقم 

هی دعوا راه مینداختم اخرشم میرسید به کتک کاری  الان که فکر میکنم میگم خاک برسرم چرا من اونجوری بودم  چقدر وحشتناک بودم 

انقدر رو خودم کار کردم الان موقع دعوا   دو کلمه که بهش غر میزنم  بهو خندم میگیره 

یه قضیه تو خونواده شوهرم هست فکر میکنم سنگینش تو کل نسل این خانواده افتاده،مادرشوهرم با ۸۰ سال سن از ...

اینجپری فکر کنی صددرصد میگیره

یه قضیه تو خونواده شوهرم هست فکر میکنم سنگینش تو کل نسل این خانواده افتاده،مادرشوهرم با ۸۰ سال سن از ...

ایناریشه درونی داره اگرخودشناسی کارکرده باشی متوجه میشی

با فکرت مشکلاتتو حل کن بخدا من خودم یه مشکل بزرگ بودم با اخلاقم هی دعوا راه مینداختم اخرشم میرسید به ...

عزیزدلم دهن بینیشو چطوردرست کنم!!! فکرکن خانوادش دارن کنترلش میکنن هرچی ازم بگن میره توذهنش خستم خیلی زیاد دیگ نمیتونم