2777
2789
من نتونستم تا حالا

منم خودم بیشتر اوقاعات بیشتر گیر دادم بخدا خودش درست کرده 😁انقدر بهش میگم تا میگه بیا ولم کن

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکرگزاری بنویس هر شبواسه جیزایی ک میخای ولی هنوز نداریجوریک انکار داریمثلا خدایا شکرت ک من خیلی ثروت ...

باید باورش داشته باشی نتونستم تا حالا

اها اها الان یادم اومد داشتم خونه میخریدم پولم کم بود همش مینوشتم

عکس کراشمو به داداشم نشون دادم گفتم این کراش فلان همکارم انقد گفتم گفتم حالا فهمیدم بلههه 😂💔🤦🏻دا ...

من بچه که بودم همش نقش زنیو بازی میکردم که یبار جدا میشه بعد شوهر دومش مهندسه 

همون شد 😁

اوایل ازدواجم شوهرم کارش چیز دیگه بود من هی با خودم میگفتم شوهر من مهندسه کارش ساخت و سازه. دفتر داره فلان 

بعد کلا همینم شد 

من بچه که بودم همش نقش زنیو بازی میکردم که یبار جدا میشه بعد شوهر دومش مهندسه همون شد 😁اوایل ازدواج ...

وای نگو توروخدا،من همش حس میکنم باید جدا بشم،هیچ مشکل خاص و بزرگی هم نداریم اما دائم به طلاق فکر ميکنم تو اختلافات کوچیک هم اسم طلاق رو میارم،حس میکنم باید برم یه گوشه تنها زندگی کنم😔 جذبش نکنم یه وفت،ناخودآگاهم درگیر طلاقه

وای نگو توروخدا،من همش حس میکنم باید جدا بشم،هیچ مشکل خاص و بزرگی هم نداریم اما دائم به طلاق فکر ميک ...

فکرتو درست کن 

من خودم همین مشکل داشتم حتی ازدواج دومم  داشتم به طلاق میرسوندم 

اما یه شب وقتی خونه پدرم قهر بودم زنگ زدم شوهرم تومد دنبالم اون لحظه خانوادم ناراحت شدن که چرا بعداز ابن همه دادگاه رفتن دارم میرم اما الان خوشحالن  که اونشب رفتم 

الانم هر وقت  دعوا میشه  هیچ وقت نمیگم میرم  میگم من هستم به توام ربطی نداره 

جدایی اصلا خوب نیست من کلا یساله اثرات ازدواج سابقم از ذهنم بیرون رفته 

فکرتو درست کن من خودم همین مشکل داشتم حتی ازدواج دومم داشتم به طلاق میرسوندم اما یه شب وقتی خونه پد ...

چجوری درست کنم؟

حس خوبی به این زندگی ندارم،در بهترین شرایط باز تو دلم میگم حیف که باید جدا بشیم، انگار وحی شده ما جدا بشیم ‌هیچ تعلقی نمیبینم تو زندگی،با اینکه بچه دارم اما آیندشو نمیبینم انگار من تو آیندش نیستم

چجوری درست کنم؟حس خوبی به این زندگی ندارم،در بهترین شرایط باز تو دلم میگم حیف که باید جدا بشیم، انگا ...

دلیلش چیه حتما یه موضوع مهمی هست 

اما ازدواج اولم هی میگفتم باید جدابشم اما من دلیلم این بود بهم روز اول دروغ گفته بودن 

روز خواستگاری خانوادش گفتن ما خونه میخریم  جهازتو توی خونه خودت بچین  روزعروسیم یه ماشین به عنوان کادو بهت میدیم شغل پسرمونم همه چی اوکیه براش مغازه میزنیم فلان 

نه خونه خریدن نه ماشین نه مغازه 

یهو بعد عروسی هی میگفتن بابات باید برات مغازه بخره خونه بخر خرجی بده 

منم یروز جمع کردم رفتم خونه بابام گفتم من دیگه پامو اونجا نمیزارم 

وخیلی شیک با بخشش مهریه طلاقم داد  حتی ذره ای تلاش هم ندیدم برای نگه داشتنم

دلیلش چیه حتما یه موضوع مهمی هست اما ازدواج اولم هی میگفتم باید جدابشم اما من دلیلم این بود بهم روز ...

نمیدونم،حتی چندروز پیش میگفت سال بعد دوتامون وام بگیریم بزنیم تو کار و فلان ،منم تو دلم گفتم من وام بگیرم تو به هدفت برسی؟میرم واسه خودم خونه رهن میکنم زندگی خودمو جمع و جور میکنم 

فکرتو درست کن من خودم همین مشکل داشتم حتی ازدواج دومم داشتم به طلاق میرسوندم اما یه شب وقتی خونه پد ...

منم ازدواج دومم وکلی مشکل داریم😔

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻