2777
2789

قبلا اینجا بودی؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره بابا اون اکانتم که بسته شد خیلی قدیمی بود

چی بود اسمشx

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

چی بود اسمشx

ببین اکانت انقدر قدیمی بود که من اون موقع با یه اسم و فامیل دیگه باز کردم بعدا نتوتستم عوض کنم اسم خودمو بزارم

ولی به اسم saraparvazii یه همچین چیزی

ببین اکانت انقدر قدیمی بود که من اون موقع با یه اسم و فامیل دیگه باز کردم بعدا نتوتستم عوض کنم اسم خ ...

میشه بیای تاپیک اخرم

قفل شده تاپیکت چی شده؟

برام صلوات بفرست امروز مشکلم حلشه

ببین اکانت انقدر قدیمی بود که من اون موقع با یه اسم و فامیل دیگه باز کردم بعدا نتوتستم عوض کنم اسم خ ...

@saraparvaziii  

سلام

خب توی تماس با ما پایین صفحه الان برید حرف بزنین و شماره موبایل آن کاربری رو بدین براتون برمی گردونن.

🟡 پایین صفحه تماس با ما

🟠 درخواست پشتیبانی

🟢 درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز