2777
2789
عنوان

سرطان سینه

477 بازدید | 77 پست

بچه ها مامانم فردا قراره بره برای سونوگرافی سینه هاش ولی یکی از سینه هاش قشنگ یه حالت غده مشخصه و بنظرم بزرگه خیلی دعا کنید براش دیگه من تحمل یه درد دیگه رو ندارم لطفا 

کسی تجربه داشته ممکنه جواب سونو چیز دیگه ای باشه.؟ 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین شاید کیست باشه بیشتر زنان کیست هم دارن اینا بی خطر هستن ببین اصلا استرس نده بخودت

خیلی نگرانم والا تومور مغزی ام داشته خیلی ترسیدم الان اصلا الان چند ساله روی خوش من ندیدم ذز از این زندگی همش راه دکتریم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

ببین فداتشم تا وقتی سونو نرفتید اصلا استرس نداشته باشین من خودم از خود سونوگرافی خیلی میترسم ولی خب چن باری ک رفتم اونم ۳ سال پیش گفتن کیست داری دیگ از ترسیم نرفتم 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

ببین شاید کیست باشه بیشتر زنان کیست هم دارن اینا بی خطر هستن ببین اصلا استرس نده بخودت

کیست آبجی من تبدیل شدبه کنسر البته قبلا دوز اشتباهی بوتاکس زیر بغل انجام شد بعد ایجور شد 

بلا از همه بدور باشه

آبجی من برج5بود فهمید کنسر سینه داره الهی به حق بزرگی خدا هر چی هست خیر باشه

انشاالله خوب میشن خواهرتون والا خداروشکر خدا از هیچ بدبختی دریغ نکرده 

خیلی نگرانم والا تومور مغزی ام داشته خیلی ترسیدم الان اصلا الان چند ساله روی خوش من ندیدم ذز از این ...

شاید کیست‌باشه شاید فیبرو آدنوم یا چربی  مثلا

همش با سونو مشخص میشه

شاید کیست‌باشه شاید فیبرو آدنوم یا چربی مثلاهمش با سونو مشخص میشه

وای خیلی نگرانم دعا کن براش

اره عزیزم مادر منم این علائم و به همراه ترشح خون از سینه داشت رفت ماموگرافی یه کیست عفونی بود با دار ...

خداروشکر مادرت خوب شد امیدوارم مامان منم خوب بشه 

کنسر چیه سرطان؟

اره همون سرطان منظورشه

وای خیلی نگرانم دعا کن براش

عزمزمه من خودمم کیست دارم ولی سونو نمیرم میترسم از بس ترسو هستم😭 البته کیستم‌خوش خیم‌ بود گفتن درمانی نداره فقط چکاب هر شش ماه

۳ سال پیش رفتم مادرمم نمی‌برم خاک تو سرم از بس ترسو ام