2777
2789

منم همینم بدنم کلا دماش بالاس همه فکر میکنن تب دارم عرق کاسنی بخور

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

منم همینم بدنم کلا دماش بالاس همه فکر میکنن تب دارم عرق کاسنی بخور

باشه مرسی عزیزم 

پاهام همیشه حتی تابستون سرده ولی حس گرما تو بدنم نمی‌دونم برای چیه اصلاااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه مرسی عزیزم پاهام همیشه حتی تابستون سرده ولی حس گرما تو بدنم نمی‌دونم برای چیه اصلاااا

ازمایش بده بنظرم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

بخاطر پریود و استرس هم می‌تونه باشه ؟

فکر نکنم چون تازگی اینطور شدی چکاپ بشی بد نیست

سلام گلم داغی بدن و صورت هم داشتی ؟ علتش چی بود خوب شدی؟ منم گاهی بدن و صورتم داغ میشه ولی تب ندارم ...

سلام تره عزیزم من صورتم و بدنم بخ خصوص شکمم خیلی داغه دستو پامم همینطور بازوهام اینا نه همیشه همینطور بودن بهتر نشدم ولی الان که فصل اناره خیلی انار میخورم خنک میکنه

بلاخره نفهمیدم یخ بودی یا داغ؟😐

داغ بودم دیگه بخصوصه بخاطر ناخونام اشتباه تایپی داشتم

سلام گلم داغی بدن و صورت هم داشتی ؟ علتش چی بود خوب شدی؟ منم گاهی بدن و صورتم داغ میشه ولی تب ندارم ...

سلام قشنگم اره صورتم داغ بود و سینه و شکممم.....

نمی‌دونم والا فک کنمممم برای تخمک گذاری بودش 

بله خوب شدم 

منم عزیزم دست و پام یخ بود دمای بدنم ۳۶ ولی سینه و صورت و شکمم داغ ولی برای تخمک گذاریم بود 

سلام قشنگم اره صورتم داغ بود و سینه و شکممم.....نمی‌دونم والا فک کنمممم برای تخمک گذاری بودش بله خوب ...

من کلا استرسی هسم ممکنه بخاطر همین باشه؟؟ 

گاهی صورت و بدنم داغ میشه یکم میگذره رفع میشه 

دست و پام سرد