2777
2789
عنوان

درگیری فیزیکی با خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 94 پست

مهدکودکه😂😂🤡

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمت گرم خاهرشوهرتو کتک زدی😂😂😂😂😂😂😂😂

من اصلا اونجور شخصیتی ندارم باور کن اول اون اومد منو زد منم عصبی شدم و ... خیلی ادم کولیه چند بار شنیدم ک دعوا فیزیکی میکنه باور نکردم. متاسفانه

شما یکی بزنه تو صورتت همینجوری وایمیسی و دفاع نمیکنی

مگه ادم بالغ حیوانه که بزنه تو صورت انسان بالغ دیگه؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

والا تا حالا تو این 25 سال با خانواده همسرم حتی کلامی و زبانی هم درگیری نداشتم چه برسه به اینکه چک و ...

خب حتما هم خودت خوبی هم خانواده همسرت. من خودم ۳تا زنداداش دارم حتی ی بارم بحثم نشده چ برسه به. بی حرمتی 

اما خانواده شوهرم. ک چ عرض کنم این خواهر شوهرم خیلی ادم دخالت بکنیه. شب و روزم مجبورم ببینمش خیلی اذیتمون میکنه جرات نداریم تنهایی بریم بیرون با شوهرم جنگ راه انداخته متاهلم هست

خوب کردی...اوف دلم خاست برم خواهرشوهرم بی دلیل بزنم ...

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

مگه ادم بالغ حیوانه که بزنه تو صورت انسان بالغ دیگه؟

دقیقا از حیوان کم تر قصد ندارم شخصیت کسی رو پایین بیارم خود من هم شاید اشتباه کردم دفاع کردم اما خب اون خانوم اول منو زد 

اره اصلا دلم نمیخاد ببینمش

منم یه دعوایی ۱۵سال پیش باشوهرم کردم وخواهرش اومدمداخله کرداول به خوبی بهش گفتم این بحث بین ماست تومداخله نکن وبرو.ولی ولکن نشوبرگشت گفت بتوهیچ ربطی نداره که برم یابمونم چون اینجاخونه داداشمه وتوغریبه ای وفلان وحق نداری منوازخونه داداشم بیرون کنی.این حرفش تاالان گوشه ذهن وقبلم مونده وعفونت کرده

دقیقا از حیوان کم تر قصد ندارم شخصیت کسی رو پایین بیارم خود من هم شاید اشتباه کردم دفاع کردم اما خب ...

متوجهه شدم منظورم اون خانوم بود