2777
2789
عنوان

درگیری فیزیکی با خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 94 پست
چقد ادمای لجنی دورمونن. الان زندگیت چطوره؟بنظرت ادامه بدم یا جدا شم؟

من ۴ تا بچه دارم....هیچکاری از دستم بر نمیاد...من بخاطر اعصاب و روان بچهام دیگه چیزی نمیگم...فقط واگذارشون کردم بخدا....شوهرم خوبه اینا نمیزارن...الان تمام مالو اموالش به اسم اونا شده...ولی درآمدشو خرج خونه زندگی ومنو بچها میکنه...اصلا از نظر مالی مشکل ندارم...هر موقع بگم کارتمو شارژ میکنه..بچها کلاسهای مختلف میرن...فقط مشکل من با خانوادشه اونم اگه مستقل بشیم حل میشه،،من اینجا ی کم دست و پام بستس

چقد ادمای لجنی دورمونن. الان زندگیت چطوره؟بنظرت ادامه بدم یا جدا شم؟

تو هم جوانب رو بسنج....اخلاقهای شوهرتو رو ترازوی ذهنت بزار ببین اخلاق خوبش زیاده یا اخلاقهای بدش....این وسط اگه بچه هم داری به اونم باید فکر کنی ،اونم در نظر بگیری.....شاید ی مدت بجنگی همه چیز درست بشه....من از وقتی با خانواده ی شوهرم قطع رابطه کردم،فکر میکنم شوهرم بهتر شده......یکماه پیش عقد کنان خواهر شوهر کوچیکم بود شوهرم گفت بیا بریم....گفتم نه،،اصلا و ابدا....شوهرم گفت خودت میدونی..گفتم نه من میام ،نه بچها.....بعد شوهرم خودش رفت....بعضی وقتها یه جاهایی باید مردمو ادب کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم جوانب رو بسنج....اخلاقهای شوهرتو رو ترازوی ذهنت بزار ببین اخلاق خوبش زیاده یا اخلاقهای بدش.... ...

یکسال عروسی کردم اعصابم داغون شده. شوهزم ب شدت وابستس و پدر مادرشم خیلی پیرن و تک پسره