2777
2789
عنوان

درد سینه

192 بازدید | 11 پست

سلام خانمای عزیز لطفا ی لحظه وقت بزارید

ی مدته تو سینه چپم حس میکنم یه توده هست اندازه ی گردو با دردزیاد تقریبا

مترسم برم دکتر سرطان باشه 

خانوما کسی مثل من نبوده؟

راستی دردش قبل پریودی ب اوج میرسه

منم اینطوری بودم.توده رو حس میکردم و درد داشتم به خصوص قبل پری.خیلی فوری رفتم دکتر و برام سونوگرافی کرد و گفت کیست دارم.

با یه دارو تقریبا تو ۶ ماه همه ی کیستا رفتن

خیلی راحت و بی استرس

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نگفت برا چی بوجود اومدن؟

نه گفت خیلی شایع هستش کیست تو خانوما.اگر درست یادم مونده باشه فیبروکیستیک بود.

جای شما بودم همین فردا میرفتم دکتر و خودمو اذیت نمیکردم به خاطرش.بیشتر کیست ها خوش خیم هستن و اگر خدای نکرده خدای نکرده زبونم لال  بد هم باشه اگر زود بفهمین بازم درمان میشه.

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
هرجوری که راحتتری همون کارو بکن.فقط بدون اصلا سخت نیست.من تنها رفته بودم که مامانم نگران نشه

نمیدونم کلا خجالتیم و بعد چون همیشه مادرم بوده نمیدونم باید چی بگم و چیکار کنم حتی الان ک ازدواج کردم