2777
2789
عنوان

دهه هفتادی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2948 بازدید | 132 پست
77 ام🤌😂😂😂۷۷ دهه ۸۰ حساب میشه یا ۷۰؟🤣🤣🤣🤣

چ زود خودشو قاطی هشتادیا کرد😂😂😂 البته اگر از مزایای دهه هشتادیا بهره مند بودی ممکن بود هشتادی بشمار بیای🤦🏼‍♀️... مثلا گودزیلا بچه پررو آزاد و رها اینا بودی برای خودت ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه دوران دبستان تازه گازکشی کرده بودن همه جارو. قبلش دوسه تابخاری برقی روشن میکردیم توی خونه بعدش نون میذاشتیم روش خشک میشدوبرشته خیلی خوشمزه بود🙂بستنی که میخوردیم چقدبهمون میچسبید، حتی نارنگی بوش فرق داشت... الان ولی گوه بزنن به الان وخوشی هایی که نیست. مادهه هفتادیا رونه دههشصتیا نه هشتادیاگردن نمیگیرن فقط خودمون میفهمیم 

النحیط💔

کار به اینش ندارم

حالا اینجا هممون خدا رو شکر هم سنیم

ولی حالم از سبک زندگی مد شده به اسم دهه ۸۰ و آزادیای مبتذلشون به هم میخوره

و جالبه همسنای خودمونم خیلیاشون همیننا

مخصوصا پسرا به شدت احمق و بی مسئولیت شدن

من دلم همون زندگیای سنتی و سالمو میخواد با یه کم اوپن مایندی.از این جامعه ای که توش دختر ۱۱ ساله دنبال س....ه متنفرم.از پسرای بچه ننه و معتاد و آویزون امروزی عقم میگیره.از دخترای خودشیفته بی وقاری که خودشونو با سیگار و گل خفه کردن بدم اومده.با این که ازدواج کردم ولی حتی دیدنشونم عصبیم میکنه.که اگه بچه دار شم تکلیفش چیه با وجود اینا.

یا میرم دانشگاه بچه های کارشناسی یه مشت بزرگسال نوجوون نما که اسم خودشونو گذاشتن نسل زد و هر غلطی میخوان به این مناسبت میکنن😐

بسه دیگه.متعهد باشین.سالم زندگی کنین.اه.خسته شدم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من پنج سال دیگه راه دارم تا سی :)

منم بیست وپنج سالمه اخه دوران مدرسه باید محجبه میبودیم هد میزدیم بعد مقنعه ناخن کوتا مانتو شلوار بلند این از مدرسه از ازادیمونم که نگم الان این دهه هشتادیارو میبینم به حال خودم گریم میاد

کوردم 
منم بیست وپنج سالمه اخه دوران مدرسه باید محجبه میبودیم هد میزدیم بعد مقنعه ناخن کوتا مانتو شلوار بلن ...

باور کن بچه بودیم می‌گفتیم اینا بزرگ ترن وضعشون بهتره بزرگ شدیم کوچیک ترا وضعشون بهتر از ما شد الان دهه هشتاد زود ازدواج میکنن زود میرن سرکار زود بچه دار میشد طلاق میگیرن فلان می‌کنن یعنی تا ۲۰ سالشون نشده اندازه ۶۰ سال زندگی کردن 😂 ولی من ۲۶ سالمه برنامه روزانم همونه که تو ۱۴ سالگی بود صبح بلند میشم درس میخونم تا شب بشه هنوز منتظرم بزرگ بشم 🤣🤣

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

نه بچگی داشتم.نه نوجوانی و نه الان مثلا جوانم از بچگی وسواسم و درگیری با ذهنم داشتم الان هم دارم از بین میرم هیچ وقت نفهمیدم روز کی تموم میشه انشاالله بچه هام عاقبت به خیر بشن از من دیگه گذشت