2777
2789
عنوان

دهه هفتادی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2948 بازدید | 132 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از لحاظ روحی من هنوز باید بیست و یک سالم می‌بود و در حال جوونی کردن و دورهمی با همکلاسی های دانشگاه و هم اتاقیام می‌بودم خدایا هیچی نفهمیدم تو این چند سال 😭

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

و منی که هنوز فکر میکنم ۲۵.۲۶سالمه و خیلی مونده تا۳۰ولی در واقعیت ۳۲سالمه و یاداوریش حالمو بد میکنه کی ۳۲سال زندگی کردمو نفهمیدم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
از لحاظ روحی من هنوز باید بیست و یک سالم می‌بود و در حال جوونی کردن و دورهمی با همکلاسی های دانشگاه ...

اخه بعضیا میگن امید داشته باش ب چی دقیقا نمیدونم😐🙃

انگار ما یه پل بودیم واسه راحتی ده هشتادی ها،راه رو برای اونا باز کردیم خودمون هیجی

واقعا پرفکت ترین نسل ماییم

با شخصیت،مستقل،تحصیلکرده،با ادب،به شدت بزرگ تر از سنمون،ده هفتادی ها به شدت سالمن

بعد ده هشتاد رو نگاه می کنی داغون بی ادب بی هدف فساد تا خر خره آویزون و بچه همش افکار جنسی همش هول پسر و شوهر از همه طلبکار

ولی واقعا در حقمون ظلم شده

پرس شدیم این وسط

و ما دهه هشتاد ها کمبود دهه شصتی ها رو برآورده کردیم💔

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس